Sebestyén Balázs megdöbbentő dolgot mondott arról, hogy Majka átment az RTL-hez

Így áll hozzá Sebestyén Balázs ahhoz, hogy Majka is átigazolt ahhoz a céghez, ahol ő évtizedek óta dolgozik.

2024. május 22., 07:58

Szerző:

Sebestyén Balázs szerepel a Best magazin címlapján azzal kapcsolatban, hogy az RTL műsorvezetője kommentálta azt a még decemberi hírt, hogy Majka otthagyta a TV2-t és átment a kormánytól független csatornához.

Sebestyén Balázs ezért örül Majka érkezésének

Sebestyén Balázs és Puzsér Róbert múlt heti beszélgetése a SopronFesten nagy visszhangot keltett. Az eseményen többek között az is kiderült, hogy az RTL műsorvezetőjének köszönhetően egyre többen meditálnak Magyarországon, de alább egy teljesen más témáról lesz szó. Az RTL műsorvezetője arról is beszél, hogy már nem vállal el mindent, próbál egyre kevesebbet dolgozni.

„Most jutok el oda, hogy egyre inkább már az a fontos, amivel egyetértek. Most vagyok egy ilyen váltásban, hogy akarok-e még tévézni, ha akarok, mennyi ideig akarok, milyen műsort akarok elvállalni és milyet nem, hogyan és hányszor mondok nemet”

– mondja Sebestyén Balázs, aki az RTL-nél olyan műsorokat vezetett, mint a Kész átverés, a Celeb vagyok, ments ki innen!, a Szerelem a legfelsőbb szinteken, A széf, a Való Világ, az X-Faktor vagy az 1 perc és nyersz, hogy az idén nyilván új évaddal jelentkező Nyerő párosról ne is beszéljünk.

Ide kapcsolódik vissza az is, amit Majka érkezésével kapcsolatban mondott:

„Azt nem tudom, hogy Majka leigazolása miért van. Talán, hogy ne legyen a másik oldalon Zsákbamacska… De én nagyon örülök Petinek, mert eddig csak Istenes Bencét tudtam mondani, hogy most beszéltem a Bencével, hívjátok őt inkább, mert nagyon szeretné ezt a műsort, aztán gyorsan letettem. Már mondhatom, hogy »hívjátok a Majkát, ő megcsinálná!« – tehát már két nevet tudok mondani. Ugye, a Stohl átigazolt, a Gönczi szintén, alig maradtunk pasik, nem tudtam kire hivatkozni. Ott a Peti, ez tök jó, minél többen vagyunk, annál kevesebbet kell dolgoznom.”

Sebestyén Balázs azt is elárult, hogy az RTL-nél hogyan kezelik azt, hogy az utóbbi időben egyre több felkérésre mond nemet:

„Már nem kell azért tévéznem, hogy egzisztenciálisan meglegyek, nem kell azért igent mondanom, mert »hú, akkor mi lesz velem?«… Ilyenfajta szorongás nincs bennem. Nagyon sokszor mondok nemet, nyilván ezt az RTL rendesen, normálisan kezeli. Nem mondom, hogy nincs belőle konfliktus, de nem vállalok már csak azért el műsorokat, mert az ennyi meg annyi pénz.”

Az eseményről a Fókusz tudósítását alább találja, ebben a tudósításban sokat lehet hallani arról is, ami Sebestyén Balázs számára egyre fontosabb: a meditációról.

Itt pedig az Index videójában a teljes beszélgetést meg lehet nézni.

(Kiemelt kép: RTL/Fókusz)