Alekosz megkapta Hajdú Pétertől, hogy bolond: Ez egy pszichiáterek által ismert és jól körül határolható állapot

Hajdú Péter legutóbbi vendége Alekosz volt, és a műsorvezető megdöbbentő nyilatkozatot tett a TV2 sztárjáról.

2024. február 7., 09:15

Szerző:

A tavalyi nagy sikerekre tekintettel folytatódik a Beköltözve Hajdú Péterhez című sorozat a YouTube-on, és az eheti rész vendége Alekosz lesz. A péntek estétől megtekinthető műsorból egy beharangozó már elérhető.

A fenti videóban is szerepel, hogy Alekosz azt mondja, ő az egyik legnagyobb sztár Magyarországon. És ha komolyan talán nem is sokan veszik, az biztos, hogy a legismertebbek közé tartozik. Mindenesetre Hajdú Péter szerint pszichiátriai eset, hogy Alekosz milyen népszerűnek gondolja magát. A műsorvezető a Bors című lapnak nyilatkozva a következőket mondta:

„egy ponton sorolni kezdtem neki hazai hírességek neveit és arra voltam kíváncsi, hogy vajon ő ismertségben és népszerűségben feléjük helyezi-e magát: nos, abszolút... Majka, Marics Peti és Sebestyén Balázs szerinte a kanyarban sincsenek hozzá képest, bár Balázsnál egy pillanatra azért megingott. Az jutott eszembe vele kapcsolatban, hogy ő feltehetően minden szavát el is hiszi. Ami egy a pszichiáterek által ismert és jól körül határolható állapot.”

Schobert Norbert után Alekosz egyébként már a második celeb Hajdú Péter műsorában, aki bevallja, hogy hisz abban az összeesküvés-elméletben, hogy az amerikaiak mégsem szálltak le a Holdra, az csak egy megrendezett, stúdióban rögzített átverés volt. Az egykori Való Világ-játékos azonban hozzáteszi, hogy bár az amerikaiaknak nem hiszi el, hogy eljutottak a Holdra, az oroszoknak igen. Hajdú Péter nyilatkozatából az tűnik ki, hogy Alekosz elég nagy oroszbarát lehet, a műsorvezető szerint a realityszereplő az egynapos interjú során egy ponton:

„isteníteni kezdte az orosz ipart.”

Alekosz egyébként már előre beharangozta, hogy szerepelni fog egy YouTube-műsorban annak ellenére, hogy az ő célja elsősorban a televízióban való szereplés, az internetet nem tartja elég fontos médiumnak. Kisebb botrány lett abból, hogy Alekosz két héttel ezelőtt elismerte, hogy százezer forintért hajlandó szerepelni, de azt állítja, Hajdú Pétertől meg is kapta ezt az összeget azért, hogy a fenti okosságokat elmondta:

„bármilyen nemű YouTube-megjelenésekért a fellépti díjam, immáron akkor legyen nyilvános, 100.000 forint. Amúgy két hét múlva is van egy lekötött meghívásom Magyarország talán legbefolyásosabb médiamoguljához, aki a televízió után most már a YouTube-on forgat, én ott is ennyit kértem. Meg is kaptam. Hamarosan látható lesz az is. Ott erről is beszélni fogok majd.”

(Kiemelt kép: YouTube/FrizbiTV)