Alekosz üzent Sebestyén Balázséknak: Vadon Jani a rádiózás Zámbó Jimmyje

Nagy Alekosz egy ötletét is kifejti arra reagálva, hogy Vadon Jani távozik a Balázsék című műsorból.

2023. december 12., 08:13

Szerző:

Nagy Alekosz nem hagyhatta szó nélkül a tegnap érkezett a nagy bejelentést: Vadon Jani távozik a Balázsék című rádióműsorból. Az egykori Való Világ-győztesnek van ugyanis egy ötlete...

„Szomorúan hallom!! hogy a Jani kiszáll a csapatból. Jánost én kimondottan kedveltem, és úgyvélem, a szimpátia kölcsönös. Beszélgetéseinkkor mindig váratlanul emelte ki legfőbb tulajdonságaimat legyen az a Sakk, vagy éppen a testépítés. Vadon Jani a rádiózás Zámbó Jimmyje. Ő a KIRÁLY. Ki most visszavonul. Az idő tehát elérkezett. Most lépni kell... amíg fel nem bukkan egy Sramek-féle, és el nem bitorolja azt a mérhetetlen!! szellemi örökséget, amit a kicsi nekünk hátrahagyott.
A kialakult, egyben soha vissza nem térő helyzetben megragadom az alkalmat, és felajánlom! Hajlandó vagyok nagy tisztelettel beülni János helyére, és konzekvenciámmal kiegészíteni a megbontott hármast. A változás, lehetőség a fejlődésre. A tévében már megvolt. Az interneten, megvolt. Az újságokban megvolt. Most jöjjön a Rádió! Alekosz az éterben is garantáltan a legjobb választás. Meghalt a király! Éljen a király”

– Alekosz tehát most a Rádió1-ben szeretne dolgozni Balázséknál, úgy, hogy ahogy tavaly Rudolf Péternek javasolta, hogy vegye őt fel a Vígszínházba.

(Kiemelt kép: Nagy Alekosz Facebook-oldala)