Megdöbbentő, melyik híresség oldalán tűnt most fel Alekosz exe és milyen szituációban

Egy új videó alapján felröppentek most a pletykák, hogy Alekosz exe, Varsányi Réka új kapcsolatot kezdhetett.

2024. január 16., 11:23

Szerző:

Varsányi Rékát Alekosz barátnőjeként ismertük meg tavaly az Ázsia Expresszben. A kapcsolat azonban már kezdettől fogva enyhén szólva rendhagyó volt, és rengeteg meghökkentő fordulat után a dolog vége szakítás lett, amit sokan üdvözöltek, de Alekosz nagyon rosszul viselte.

Nem lehet tudni, hogy Varsányi Rékát látjuk-e még valaha a médiában, de a közösségi médiában most felbukkant egy többé-kevésbé váratlan helyen: Kucsera Gábor Instagramján. A volt kajakozó szintén szerepelt a TV2 realityjében, szóval ők ketten az Ázsia Expresszből ismerik egymást, de nem egy médiaeseményen találkoztak, hanem otthon egy kártyás társasjátékot játszottak Kucsera Gábor gyerekeivel szemlátomást kitűnő hangulatban.

A fenti videó már csak azért is pletykáknak adhat alapot, mert az Ázsia Expresszben volt egy rész, amikor Varsányi Réka kivételesen Alekosz helyett a nemrég elvált Kucsera Gábor párja lett egy napra, és hát nagyon úgy tűnt, hogy megtalálják a közös hangot.

Szóval egyelőre ez a kártyázós videó nem sok mindent jelent, de ha legközelebb megint együtt látjuk Kucsera Gábort és Varsányi Rékát, ön már ne lepődjön meg!

(Kiemelt kép: TV2/Tenyek)