Alekosz nagyon rosszul viselte, hogy a párja végre otthagyta: Megalázta, meggyalázta az egészet

Nagy Alekosz szerint az Ázsia Expressz más játékosai is segítettek abban, hogy Varsányi Réka „össze legyen zavarva”.

2023. november 10., 09:53

Szerző:

Nagy Alekosz és Varsányi Réka egy különleges párként vágtak neki az Ázsia Expressz című realitynek: együtt is voltak meg nem is, mindketten azt állították, hogy a másik hűtlen volt.

A legutóbbi adásban aztán Varsányi Réka közölte, hogy elege volt abból a szerepből, ami Alekosz mellett jut neki, amiről az egykori Való Világ-győztes így számolt be Ördög Nóra műsorvezetőnek:

„tegnap Réka szakított velem, kidobta az ablakon az elmúlt egy évet.”

Mindezt többek között az előzte meg, hogy egy párcserés játék miatt Varsányi Réka egy napot töltött a párja helyett Kucsera Gáborral. Erre utal Alekosz, amikor a következőket mondja:

„mások is segítettek abban, hogy a Réka össze legyen zavarva. Eltöltött a világbajnokkal egy napot – nem a világbajnokot hibáztatom, félreértés ne essék –, és a Réka azt mondta nekem, olyan különbséget vélt fölfedezni, ami rámutatott arra, hogy velem nem jó. A legfőbb bizalmasomról beszélünk, én a barátomat veszítettem el, azt veszítettem el, aki értelmet adott nekem, a húzóerőt. Megalázta, meggyalázta az egészet.”

A drámai jelenetet itt lehet visszanézni.

A most adásba kerülő realityt még a nyáron rögzítették, Varsányi Réka azóta Lakatos Leventének beszélt arról, hogy lezárta a kapcsolatát Alekosszal és a tanulságok levonásával továbblépett.

(Kiemelt kép: TV2/Tények Plusz)