Elképesztő: kiderült, Alekosz milyen csillagászati összeget kér egy interjúért

Úgy volt, hogy Alekosz interjút ad Kembe Sorelnek, aki azonban az ár hallatán visszavonulót fújt.

2024. január 22., 13:44

Szerző:

Alekosz bejelentkezett, hogy róla szól Kembe Sorel hirtelen felkapott TikTok-videója, amiben a színész-műsorvezető arról beszél, milyen nagy összeget kért tőle valaki azért, hogy elmenjen a podcastjába beszélgetni egy órára.

@iamkembesorel Tiszta Amerika, csak a szint van lent még. YT: szembesorelpodcast #kembesorel #fyp #arc #pénz ♬ Greek Dance - Dann Torres

Kembe Sorel a következőket mondja a fenti videóban, anélkül, hogy elárulná, hogy kiről van szó:

„olyat még nem hallottam soha, hogy 100 000 Ft-ért vállal valaki interjút. Mert logikusan ugye az csak nekem jó. Viszont a nagyon híres emberünk azt nem garantálja, hogy akár öten megnézik azt a beszélgetést. Mi az anyámra fizessek százezer forintot egy beszélgetésért?”

Nos, maga Alekosz tette közhírré, hogy ő az, aki csak százezer forintért lett volna hajlandó vállalni a beszélgetést Kembe Sorellel. A Blikkhez elküldött levelében többek között amellett érvel, hogy ahol ő megjelenik, ott igenis garantált a nézettség. A közleményben ezen kívül a következők is szerepelnek Kembe Sorellel kapcsolatban:

„kérem szépen az, hogy ő ezt így kiadta, nyilvánosságra hozta, döbbenet. Ezzel hitelét vesztette ő is, és a csatornája is. Ilyen emberrel senki sem dolgozik szívesen. Mert ma ezt adja ki, holnap pedig mit fog..?! Énelőttem szakmailag és emberileg elbukott. Legyen ez az elrettentő példa minden YouTuber számára.
A szándékát végül is elérte, mert az, hogy én itt most megszólaltam, rögtön országos figyelmet fordít a csatornájára. Amiért persze nem fizette ki a 100.000 forintot. Ha még egyszer tőlem valaki megkérdezi, hogy miért nem leszek youtuber, a válaszom ez: mert ilyenek ezek.
A bármilyen nemű YouTube megjelenésekért a fellépti díjam, immáron akkor legyen nyilvános. 100.000 forint. Amúgy két hét múlva is van egy lekötött meghívásom Magyarország talán legbefolyásosabb médiamoguljához, aki a televízió után most már a YouTube-on forgat, én ott is ennyit kértem. Meg is kaptam. Hamarosan látható lesz az is. Ott erről is beszélni fogok majd.”

Alekosz korábban többször is beszélt arról, hogy neki az elsődleges célja, hogy minél többet szerepelhessen a tévében.

(Kiemelt kép: Alekosz Facebookja)