Alekosz exe elárulta, mi az igaz az új kapcsolatáról szóló pletykákból

Varsányi Réka, azaz Alekosz volt párja a pletykák szerint összejött Kucsera Gáborral.

2024. január 17., 09:08

Szerző:

Varsányi Rékát Alekosz barátnőjeként ismertük meg tavaly az Ázsia Expresszben. A kapcsolat azonban már kezdettől fogva enyhén szólva rendhagyó volt, és rengeteg meghökkentő fordulat után a dolog vége szakítás lett, amit sokan üdvözöltek, de Alekosz nagyon rosszul viselte.

Nagy feltűnést keltett aztán tegnap, hogy Varsányi Réka és Kucsera Gábor közös videót töltöttek fel a netre, amin jókedvűen-meghitten kártyáznak együtt a gyerekekkel.

Tekintettel arra, hogy már az Ázsia Expresszben is volt pár sokat sejtető jelenet kettejük között, természetesen azonnal felröppent a pletyka, hogy ők ketten esetleg összejöhettek. Ezeket a kommenteket most Varsányi Réka a Story.hu-nak nyilatkozva tette helyre, többek között a következőket mondva:

„egyszerűen beszélgettünk, mint két jóbarát. Ez egy őszinte emberi kapcsolat, amit igyekszünk ápolni. Mivel mindketten nagyon elfoglaltak vagyunk, általában csak összenevetünk egy-egy poszt alatt, vagy röviden beszámolunk egymásnak, mi van a másikkal. Örülök, hogy most tudtunk egy tartalmasat beszélgetni.”

(Kiemelt kép: TV2/Tenyek)