Sebestyén Balázs nem Szoboszlai Dominik szíve csücske, íme, miért

Szoboszlai Dominik nem volt hajlandó aláírni egy mezt Sebestyén Balázsnak.

2024. február 22., 14:05

Szerző:

Sebestyén Balázs arról beszélt a Balázsék szerda reggeli adásában, hogy az idei farsangon több fiúgyerek is Szoboszlai Dominiknak öltözött. A téma kapcsán felvetődött, hogy Sebestyén Balázs nagyon kedveli Szoboszlait, de egyébként úgy véli, a Liverpool játékosa nem kifejezetten rajong érte – írja a 24.hu.

Sebestyén Balázs a kisfiának kért autogramot, de nem kapott 

„A Dominikot én nagyon kedvelem, ő nem kedvel engem. A magyar futballról nem vagyok túl jó véleménnyel, és most ugye nagyon jó, de én 15 éve ekézem a magyar futballt, ami most végre esetleg jó lesz az EB-n. De nem volt azért mindig ilyen jó, már akkor ekéztem a futballt, amikor Dominik még nem a Liverpoolban játszott. De ez neki rosszul esett” – magyarázta a műsorvezető, majd kifejtette, pontosan mire alapozza az állítólagos ellenszenvet..

„Egyszer kértek tőle autogramot egy ismerős elvitte, hogy írja már alá a Balázsnak ezt hogy a fia focirajongó, meg minden, és akkor mondta a Dominik, hogy nem. Rendesebben kellett volna beszélni. Nem írta alá, de én értem, hogy ez nekem szólt”– mondta az adásban Sebestyén Balázs. A műsorvezető a téma kapcsán hozzátette, jó dolognak tartja, hogy egy magyar futballista ismét ikonná tudott válni, és példaképként gondolnak rá a gyerekek.

Véget érhet Szoboszlai Dominik középpályás pozíciója a Liverpoolnál

Szoboszlai Dominik hetek óta nem léphetett már pályára a Liverpool egyik meccsén sem, az aranylábú középpályás januárban csaknem 4 hétig nem tudta támogatni csapatát combhajlító-problémái miatt, aztán két meccs erejéig visszatért, ami nem volt egy jó ötlet, később ismét combfájdalmakra panaszkodott – írja a promotions.   Szoboszlai Dominik a vasárnapi, Chelsea elleni Ligakupa-döntőben sem fog játszani. Jürgen Klopp közölte, hogy folyamatosan monitorozzák a játékosok sérüléseit. „Napról napra monitorozzuk a játékosok helyzetét, az izomsérüléseknél ez nem tud máshogy működni. Ez a helyzet Curtisszel is, neki a szalagja sérült. Diogónak a térde. Alisson izomsérülése ugyancsak nem jött rendbe. Így állunk most. Tudjuk, hogy egy nagyon jó ellenfél vár ránk, de így kell megoldanunk ezt a rendkívül fontos kihívást. Óriási szükségünk lesz az Anfield támogatására”– nyilatkozta Jürgen Klopp. 

Jürgen Klopp azt is bejelentette, hogy nyáron távozik a Liverpool éléről, majd híre ment, hogy vele együtt az angol csapat legjobbja, Mohamed Szalah is búcsút int társainak. Ha az angol csapat egyszerre veszíti el a vezetőedzőjét és a sztártámadóját, véget érhet Dominik középpályás karrierje is, mert ha az új edző úgy gondolja, hogy a magyar tehetségnek jobb hasznát veszi a Liverpool a támadók között, akkor visszakerülhet arra a posztra, ahol a Lipcsénél is volt.

(Kiemelt képünkön: Sebestyén Balázs. Fotó: Balázsék Facebook oldala)