Demcsák Zsuzsa elképesztő luxusban utazik újdonsült férjével

Demcsák Zsuzsa lélegzetelállító videókat posztol a nászútjáról.

2024. január 11., 09:51

Szerző:

Demcsák Zsuzsa meglehetősen féloldalas módon tárja a nyilvánosság elé objektíve lenyűgöző és szinte példátlanul eseménydús magánéletét. Bár távolról sem titkolózik, sőt a nyilvánosság elé tárta-tárja válásának és új kapcsolatának bizonyos részleteit, ezt gyakran csak utalásokkal teszi. Az például csak egy gyűrűből derült ki, hogy eljegyezték, arról egyáltalán nem tett ki posztot, hogy férjhez ment volna, most viszont videót posztolt

„honeymoon”,

azaz nászút felirattal. És bár ország-világ elé tárja, milyen gyönyörű infinitymedencében lubickol Szingapúrban, azt nem árulja el, hogy kicsoda a férj, és a videót sem ágyazhatjuk be ide kérése értelmében, hanem csak az Instagramra átkattintva tudja ön azt megtekinteni.

A Farm VIP 45 éves műsorvezetőnőjének új férjéről annyit lehet tudni, hogy egy vidéki illetőségű milliárdosról van szó, akivel Demcsák Zsuzsa most nászúton van Szingapúrban. Csütörtök estig Instasztoriban is meg lehet nézni egy-két további lélegzetelállító felvételt a luxusszállodáról, ahol időznek.

A Bors egyébként úgy tudja a férfiról, hogy Ferencnek hívják, és az általa alapított cég legfőképp kommunikációval, számítógépes animációval és rendezvényszervezéssel foglalkozik Magyarországon és Szingapúrban. Így aztán a férfi nyilvánvalóan remekül ismerheti a nászút úti céljául választott országot.

(Kiemelt kép: TV2/Farm VIP)