Demcsák Zsuzsával embertelenül bántak a kórházban: Nagyon konzervatív orvos volt

Demcsák Zsuzsa videós interjúban kifogásolja a bánásmódot, amiben részesült.

2023. szeptember 8., 09:22

Szerző:

Demcsák Zsuzsa volt a legutóbbi vendége Kandász Andreának a Szülőszoba nevű YouTube-csatornán. A csatorna témája az anyaság és elsősorban a szülés, így a 45 éves műsorvezető is erről a témáról vallott. Viszonylag régi emlékekről van már szó, hiszen a műsorvezetőnő mindössze 25 éves volt, amikor első gyermekével teherbe esett, harminc évesen már kétgyermekes családanya volt. Benedek már 18, Tamara elmúlt 16 éves.

Demcsák Zsuzsa azt mondja, nem volt jó emlék számára a szülés, mert az orvos nagyon csúnyán bánt vele – szúrta ki az interjú legérdekesebb részét a Blikk. A következőképpen részletezi a dolgot:

„a szülés előtt semmilyen fizikai fájdalom nem volt az életemben és fogalmam sem volt róla, hogy mi vár rám. Adtak nekem oxitocint, hogy gyorsítsák a szülést, mert a fiam kicsit bealudt. [...] Az orvosom egy nagyon konzervatív orvos volt, pedig egy fiatalember volt. Baromi keveset foglalkozott velem, ha a szülésznő nem lett volna, nem is tudom. Gyakorlatilag a volt férjemmel beszélgetett órákról, kocsikról.”

Hozzáteszi még a következőket is az alább megtekinthető videóban arról, hogy mi esett neki a legrosszabbul az egészben:

„ha egy kicsit is foglalkozott volna velem, vagy ha embernek néz, nemcsak egy strigulának... Nagyon furcsa volt.”

Kattintson a play gombra!

(Kiemelt kép: YouTube/Szülőszoba)