Demcsák Zsuzsa házasságának hivatalosan is vége: Mindkettőjük sajnálta, hogy így alakult

Egy ismerős árulta el, hogy kimondták Demcsák Zsuzsa és Krishan Dangwal válását.

2023. szeptember 1., 11:20

Szerző:

Demcsák Zsuzsa nemcsak a Farm VIP forgatását fejezte be a napokban, a válási procedúrája is véget ért. Ezt a Blikk című újságnak árulta el a 45 éves műsorvezetőnő egy közeli ismerőse.

„Nem volt közös vagyonuk, gyermekük, így semmiben nem kellett megegyezniük. Mindkettőjük sajnálta, hogy így alakult, de továbbra is jó közöttük a viszony és tartják a kapcsolatot”

– többek között ezt mondta a névtelenségbe burkolózó informátor.

Az egykori férj számára a magyarországi kaland ezzel végképp véget ért. Krishan Dangwal már egy ideje visszatért hazájába, Indiába, ahol Demcsák Zsuzsával az Ázsia Expressz második évadának forgatása során ismerkedtek össze még 2019-ben. Úgy tudni, hogy a férfi a válás kimondása miatt sem tért vissza Budapestre, hanem csak videóhíváson keresztül vett részt az eljárásban.

A procedúra ahhoz képest meglehetősen hosszú volt, hogy a jelek szerint a két fél mindenben egyetértett: Demcsák Zsuzsa 10 hónappal ezelőtt, tavaly október végén jelentette be, hogy válnak. Idén márciusban aztán a műsorvezetőnőnek új kapcsolata kezdődött, de hogy ennek mi lett a sorsa, arról nincs további információ.

(Kiemelt kép: Demcsák Zsuzsa Instagramja)