Válik Demcsák Zsuzsa és a férje

Demcsák Zsuzsa az Instagramon jelentette be a szomorú hírt.

2022. október 28., 14:31

Szerző:

Megdöbbentő bejelentést tett közzé Demcsák Zsuzsa péntek délután. A következőt írja az Instagramon:

„a férjemmel minden döntést közösen hoztunk meg, így hosszas gondolkodás után a szétválás mellett is közösen döntöttünk. Jövőbeli, munkával kapcsolatos terveink olyan hosszú időre választanak el egymástól, ami sajnos nem teszi lehetővé a házasságunk fenntartását. El kell engednünk egymás kezét, de mindig ott leszünk egymásnak, mint legjobb barátok. Semmilyen kérdésre nem kívánunk válaszolni a sajtó tisztelt munkatársainak. Köszönjük az együttérzést! Krishan és Zsuzsa”

A bejelentéshez egy közös, fekete-fehér kép tartozik.

 

Demcsák Zsuzsa és az indiai származású Krishan Dangwal az Ázsia Expressz című műsor forgatásakor jött össze 2019-ben. 2020-ban házasodtak össze hivatalosan. Most már pár hónapja külön vannak – júliusban jelentették be, hogy a munka miatt kell hosszabb időt külön tölteniük.

Megismerkedésüket egyébként annak idején a következőképpen írta le Demcsák Zsuzsa egy azóta már törölt, de a Velvet által megőrzött Facebook-posztban 2019-ben:

„az Ázsia Expressz forgatása egy hét után két hét pihenőre kényszerült. [...] Ebben a kényszerpihenőben ismerkedtünk mi össze hosszan tartó beszélgetések során, aminek nem akartunk véget vetni. Nyilvánvaló volt már ekkor mind a kettőnk számára, hogy mi összetartozunk, örökké. Április 24-én össze is házasodtunk. Ez Isten színe előtt történt. Nem, nincs még papírunk róla, de azzal mindenki tisztában van, aki élt már házasságban, hogy nem is ez számít. Most már együtt élünk itthon, ami neki is az otthona lett.”

(Kiemelt kép: Demcsák Zsuzsa Instagramja)