Demcsák Zsuzsa nagy bejelentést tett: Elképesztő izgatottság lett úrrá rajtam

Demcsák Zsuzsa videón jelentette be a nagy hírt.

2023. május 2., 09:03

Szerző:

Demcsák Zsuzsa a TV2 egyik legtöbbet foglalkoztatott műsorvezetője, és a 44 éves médiaszemélyiség most tett egy nagy bejelentést a karrierjével kapcsolatosan. A hír nem más, mint az, hogy folytatódik Demcsák Zsuzsa talán legnépszerűbb, és minden bizonnyal legnagyobb médiaérdeklődést kiváltó műsora, a Farm VIP.

A mezőgazdálkodós celebrealityből eddig 3 évad ment le, a legutóbbi széria tavaly ősszel. Mischinger Péter és a Szorcsik Viki balhéjának majd abból származó perének köszönhetően még a múlt hónapban is hallottunk az évad utórezgéseiről, így minden bizonnyal nagy várakozás előzi majd meg a negyedik eresztést.

Demcsák Zsuzsa az Instagramon videón beszélt a Farm VIP folytatásáról, de eddig csak annyit lehet tudni, hogy biztosan lesz, és hogy túl vannak az első megbeszélésen:

„most jövök egy farmos találkozóról. Ez azt jelenti, hogy idén nyáron leforgatjuk a Farm VIP negyedik évadát, és már javában zajlanak az előkészületek. És volt egy nagy, kvázi kickoff-meetingünk, egy indítómeeting, amiben átbeszéltük, hogy mik lesznek, hogyan alakul a műsor, mi fog történni – hát a mi fog történnire mondjuk nem tudunk válaszolni, mert az ugye a szereplőkön múlik. De elképesztő izgatottság lett úrrá rajtam. Hihetetlen jó évadnak nézünk elébe, alig várom, hogy már ti is lássátok. Dehát erre csak majd később kerül sor, de amiről tudok, beszámolok majd nektek.”

A szereplők kilétéről tehát még nem lehet tudni, de az már biztos, hogy tavalyhoz hasonlóan idén is a nyáron forgatják majd le a vetélkedőt, és a kész műsor várhatóan az ősszel kerül majd adásba.

(Kiemelt kép: Demcsák Zsuzsa Instagramja)