Demcsák Zsuzsáról megerősítették a hírt: tényleg újra szerelmes

Demcsák Zsuzsa maga tett bejelentést az Instagramon.

2023. március 29., 08:45

Szerző:

Demcsák Zsuzsa az alábbi poszttal utalt arra a héten az Instagramon, hogy újra szerelmes. A posztban mindössze egy utalás található Barbra Streisand 1980-as slágerére, amelynek refrénje azt tartalmazza, hogy

„I am a woman in love”,

azaz szerelmes nő vagyok.

A fenti poszt azért keltett némi konfúziót, mert Demcsák Zsuzsa és férje, Krishan Dangwal az ősszel jelentették be, hogy válnak, és az ezt követő nehéz időszak után a műsorvezetőnő két hete is még azt nyilatkozta, hogy továbbra is szereti volt férjét és nem tud új kapcsolatra gondolni. De úgy tűnik, az elmúlt két hétben minden megváltozott.

Maga Demcsák Zsuzsa a mesebeli okos lány módjára egyelőre nem hajlandó ennél többet nyilatkozni (hozott is ajándékot meg nem is – el is mondta az örömhírt meg nem is), de a Blikk most utolérte a 44 éves műsorvezetőnő egyik ismerősét. Ő több részletet is elárult, többek között ezt:

„néhány hete valóban alakul valami egy titokzatos férfival, ám egyelőre többet nem volt hajlandó mesélni. Nagyon kezdetleges még a dolog, próbálja óvni ezt a kapcsolatot, de az látszik, hogy jó hatással van rá az udvarló.”

(Kiemelt kép: Demcsák Zsuzsa Instagramja)