Demcsák Zsuzsa sejtelmes bejelentést publikált: úgy látszik, szerelmes – fotó

Demcsák Zsuzsa követői most találgathatnak, hogy ez a dalszövegrészlet mit jelenthet.

2023. március 28., 15:18

Szerző:

Demcsák Zsuzsa friss bejelentéséhez tudni kell, hogy a TV2 műsorvezetőnője tavaly ősszel jelentette be, hogy elválnak a férjével, akivel pár évvel ezelőtt Indiában ismerkedtek össze az Ázsia Expressz című reality forgatása kapcsán.

A 44 éves médiaszemélyiség aztán egy igen nehéz időszakon ment keresztül, de most egy különösen pozitív kisugárzású képet posztolt. Ez már önmagában jó hír, de még érdekesebb a kép felirata, ami a '80-as évek egy nagy slágerére emlékeztet:

„Barbra Streisand: I'm the woman in love”

Itt a kép.

Nos, ha a feliratot szó szerint vesszük, és vannak olyan követők, akik úgy vették, akkor mindez azt jelenti, hogy Demcsák Zsuzsa túl van a mélyponton és újra rátalált a szerelem, újra kapcsolatban van. De persze az is lehet, hogy csak Barbra Streisand nagy slágerének hangulata jutott eszébe a fenti fotó hangulatáról. És az is lehet, hogy arra utal, hogy a válás ellenére még mindig vannak érzései (volt) férje irányában, hiszen két hete még azt nyilatkozta, hogy továbbra is szereti őt és nem tud új kapcsolatra gondolni. A Blikk mindenesetre megpróbálta megtudakolni Demcsák Zsuzsától a fenti poszt konkrét jelentését, de nem kaptak érdemi választ.

Azzal viszont biztosan nem fogunk mellé, ha gyorsan meg is hallgatjuk Barbra Streisand 1980-as örökzöldjét.

(Kiemelt kép: Demcsák Zsuzsa Instagramja)