Demcsák Zsuzsa először nyilatkozott a válása óta – megdöbbentő vallomást tett

Demcsák Zsuzsa a közösségi médiában jelentette be, hogy férjével elválnak az útjaik. Most hazatért Dominikáról.

2022. november 22., 07:51

Szerző:

Októberben jelentette be Demcsák Zsuzsa, hogy véget ért a házassága. A TV2 44 éves műsorvezetője akkor a Money or Love című, egzotikus realityt forgatta Dominikán, ahonnan most tért haza, a programot ugyanis leváltotta a Farm VIP új évada. Ezt a realityt szintén Demcsák Zsuzsa vezeti (Gáspár Zsoltival közösen), de a műsort még a nyáron rögzítették (a legdurvább kánikulában), így a TV2 sztárjának most végre lesz egy kis ideje, hogy a gyermekeivel legyen és kipihenje magát – immár újra szingli nőként.

Demcsák Zsuzsa ugyan tartja magát ahhoz az elhatározásához, hogy a válásáról nem nyilatkozik többet a sajtónak, a Borsnak most mégis adott egy nyilatkozatot. Ebben megerősíti, hogy hazatért végre Dominikáról, de tesz egy újabb megdöbbentő vallomást azzal kapcsolatban, Gáspár Zsolti mennyire közel került a családjához a közös munka révén:

„Zsolti egy nagy ajándék az életemben. Amíg Dominikán voltam, akkor is sokat beszéltünk, sőt még a gyerekeimről is gondoskodott itthon. A Farm VIP harmadik évadának forgatása pedig szerintem minden eddiginél jobb volt.”

A Farm VIP el is indult tegnap, azaz hétfő este a TV2-n, benne többek között Csutival és Szorcsik Vikivel. Alább tekinthet meg egy adásrészletet, ha van hozzá kedve.

(Kiemelt kép: Demcsák Zsuzsa Instagramja)