Szorcsik Viki elárulta, miért szakított Csutival

Szorcsik Viki és Csuti most a Farm VIP című műsorban tűnnek majd fel együtt.

2022. november 21., 11:46

Szerző:

Ma, azaz hétfő este kezdődik a Farm VIP című realityvetélkedő új évada a TV2-n, benne Szorcsik Vikivel és Szabó András Csutival. Kettejük közül az üzletember-influenszer szerepelt többet a hírekben az elmúlt egy évben: elváltak Kulcsár Edinával, aki azóta új kapcsolatot kezdett, G.w.M-mel már első közös gyermeküket várják. Csutinak szintén lett egy kapcsolata a tavasszal, de az aztán szakítással végződött.

Az ősz kezdetén reppentek fel a találgatások, hogy Csuti talán újra kapcsolatban lehet, méghozzá Szorcsik Vikivel. A románcnak már vége is szakadt, mire kiderült, hogy mindketten szerepelnek a Farm VIP-ban, azaz a műsor alatt jöttek össze. A 44 éves színésznő-műsorvezetőnő most az Origónak beszélt arról, miért lett végül ez a kapcsolat is ennyire rövid életű:

„volt köztünk vibe, amikor bekerültünk ebbe a műsorba, de ez nem igazán tudott kiteljesedni. Teljesen különböző emberek vagyunk, nem ugyanaz az értékrendünk, nem ugyanaz a fontossági sorrend az életünkben. Azt gondolom, viszonylag hamar kiderül, ha valakivel nincs közös utunk és a jövőben nagy valószínűséggel ki sem tudna alakulni bizonyos okok miatt, amiken már nem akarunk vagy nem lehet változtatni. Nem szeretném ezt tovább ragozni, de van annyi tisztelet bennem a másik ember érzései iránt, hogy ha az előbb említettek hiányoznak, akkor hátralépek. Mivel őszinte ember vagyok, így fontos számomra, hogy olyan ember legyen mellettem, aki ugyanígy viszonyul a dolgokhoz, képviseli a saját véleményét és tud működni közöttünk a kommunikáció.”

Szorcsik Viki arról is beszél az interjúban, hogy sokan nem mernek olyan szókimondóak lenni, mint ő. A következőképpen fogalmaz:

„senki nem mer beleállni a konfliktusokba és nem mer meglépni dolgokat, félti a már meglévő életét. A múltban nekem is meg kellett hozni nehéz döntéseket, de én soha nem hazudtoltam meg magam, és erre nagyon büszke vagyok! Ha valakinek nem tetszik ez a nyersség és őszinteség, akkor ki kell kerülnie engem és haladni kell tovább. Nem kell mindenkivel barátkoznunk!”

(Kiemelt kép: a Farm VIP hivatalos Instagramja)