Mischinger Péter nyilatkozott a peréről Szorcsik Vikivel: Az abúzus komoly vád

Mischinger Péter azért perel, amit Szorcsik Viki a Farm VIP-ben mondott róla.

2023. március 30., 10:25

Szerző:

Szorcsik Viki és Mischinger Péter a tavaly ősszel adásba került Farm VIP-ban vesztek össze annyira durván, hogy a vitából végül per lett. A színésznő arra utalt a műsorban, hogy játékostársa erőszakos tud lenni, amit Mischinger Péter kategorikusan visszautasít.

Az Exatlon sztárját és a színésznőt Völgyi Zsuzsi próbálta meg kibékíteni egy rádióadásban, de kudarcot vallott. Mischinger Péter most a Story magazin frissen megjelent számában beszél a perről.

Mischinger Péter többek között a következőket mondta a magazinnak, hangsúlyozva, hogy ő soha nem abuzált senkit, és hogy nincs is megsértődve, és nem az a célja, hogy Szorcsik Vikit lejárassa:

„korábban volt már hasonló rágalmazási perem, amit megnyertem, az három és fél évig húzódott, úgyhogy most is fel vagyok készülve arra, hogy akár évekbe telhet, míg tisztára mosom a nevemet. Az ügyvédem szerint egyébként elég jó esélyem van a győzelemre, noha tény, hogy a bírók nem szeretik a celebhisztit. Éppen ezt szeretném elkerülni, ugyanis ez az ügy nem holmi gyerekes sértődésből fakad. Nem célom lejáratni, megalázni a Vikit, kártérítési igényem sincs. Csupán azt szeretném kimondatni, hogy hazugság volt, amit rólam állított, hiszen súlyos vádakról van szó! Lényegében egy metoo-botrányba keveredtem. Nem hiányzik, hogy valótlanságok állítása miatt derékba törjön a karrierem, ráadásul az abúzus komoly vád.”

Szorcsik Viki azonban, úgy tűnik, nem igazán foglalkozik az üggyel. Ő inkább arról tudósítja a követőit az Instagramon, hogy a Miss Influencer szépségverseny háziasszonya lesz, de addig is elutazott Tenerifére.

(Kiemelt kép: Szorcsik Viki Instagramja)