Mischinger Péter Szorcsik Vikiről: Még most is előállhat olyan helyzet, mely hatására megszüntetem az eljárást

MIschinger Péter elengedné a Szorcsik Viki ügyet.

2023. március 22., 12:44

Szerző:

Mint megírtuk, Mischinger Péter végül tényleg beperelte Szorcsik Vikit. A Farm VIP botrányra valószínűleg sokan emlékeznek: a színésznő a műsorban azt mondta a sportoló-informatikusról, hogy fél tőle és szerinte agresszív. Ezután elszabadultak az indulatok. 

„Azt gondolom, hogy még most is előállhat olyan helyzet, melynek hatására megszüntetem az eljárást. Ha szemtől szemben hallom tőle a bocsánatkérést, a ránk váró előkészítő ülésen és a szavait írásban is rögzítik és azt is elismeri, hogy hazudott velem kapcsolatban, akkor okafogyottá válik az eljárás folytatása. Ha ez nem történik meg, akkor magánvádas eljárásban harcolok tovább az igazamért. Kártérítési igényem nincs és az sem célom, hogy Vikit megbüntessék. Én csak az igazamat szeretném hallani, vagy tőle, vagy az ügy végén a bíró szájából. Viki nyilvános megjelenései során még most is azt tapasztalom, hogy belém marogat. Azt látom, hogy sértve érzi magát, és a nyilatkozataiban elhelyez olyan tüskéket, melyekkel engem akar megsebezni. Teszi ezt időnként kerek perec, időnként pedig óvatosabb, de egyértelmű utalásokkal. Itt jegyezném meg, hogy idővel az is megeshet, hogy valóban megharagszom rá”

 - nyilatkozta a Borsnak Mischinger Péter. 

A sportoló-informatikus bízik benne, hogy a Farm VIP stábja és a játékosok is ki fognak állni mellette, ha arra kerül a sor. 

(Kiemelt kép: Mischinger Péter Instagram-oldala)