Farm VIP botrány: így áll most Szorcsik Viki és Mischinger Péter ügye

Szorcsik Viki és Mischinger Péter ügyének még mindig nincs vége.

2023. március 21., 08:57

Szerző:

Korábban beszámoltunk róla, hogy Szorcsik Viki és Mischinger Péter vitája odáig fajult, hogy valóban bírósági ügy lett belőle. A két sztár még a Farm VIP forgatásai alatt veszett össze, majd a színésznő azt mondta a játékostársáról, hogy fél tőle, és attól tart, hogy fizikailag is bántalmazná. A sportoló-informatikus végül beperelte a Jóban Rosszban egykori sztárját. 

„Nemrég kaptam egy hivatalos papírt, amelyben arról tájékoztattak, hogy a hatóságok a Pesti Központi Kerületi Bírósághoz továbbították az ügyet a magánvádas eljárás lefolytatása céljából. Az ügy tehát polgári perré nőtte ki magát”

- nyilatkozta Mischinger Péter nemrég a Blikknek.

Szorcsik Viki nemrég az RTL Reggeli vendége volt, ahol elmondta, hogy ő bizony még nem kapott hivatalos dokumentumot, de azért, amit mondott vállalja a felelősséget. Hozzátette, hogy továbbra is rémisztő számára, ha vele szemben egy férfi felemeli a hangját. A színésznő szerint  annak, aki vállalja a szereplést egy ilyen tévéműsorban, azzal is tisztában kell lennie, hogy a későbbiekben negatív módon fogják megítélni.

(Kiemelt kép: TV2)