Farm VIP botrány: Szorcsik Viki és Mischinger Péter a bíróságon folytatják

Szorcsik Viki és Mischinger Péter nem kötöttek békét. 

2023. január 5., 13:01

Szerző:

Mint megírtuk, óriási botrány kerekedett, amikor Szorcsik Viki a Farm VIP-ben a nyilvánosság előtt erőszakos viselkedéssel vádolta meg Mischinger Pétert. A színésznő akkor azt állította, hogy megijedt a csapattársától, aki egyébként elismerte, hogy nem viselkedett szépen, de nem gondolja, hogy fenyegetően lépett fel. A sportoló arra kérte a Jóban Rosszban egykori sztárját, hogy kérjen bocsánatot nyilvánosan és akkor nem fogja bíróságra vinni az ügyet, de ez nem történt meg. 

„Jelenleg ott tartunk, hogy az ügyvédem beadta az iratokat, erről megkaptam a hivatalos papírokat, vagyis elindult a rágalmazási ügy. Én annak örültem volna, ha Viki belátja, hogy miért probléma az, amit rólam állított, de nem így lett. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy éppen itt kaptunk mindketten lehetőséget arra, hogy nyilvánosság előtt beszéljünk, de én úgy döntöttem, hogy nem adok neki teret arra, hogy kiforgassa a szavaimat, ő pedig külön-külön nem vállalta a beszélgetést, vagyis visszamondta”

 - nyilatkozta a Borsnak az Exatlon egykori sztárja. 

Mischinger Péter szerint Szorcsik Viki borzasztóan meg lehet sértődve, mert szerinte a személye elleni támadásnak érzi a jelenlegi helyzetet, pedig a sportoló azért szeretne harcolni, hogy ez a jelenség ne válhasson normálissá. Hozzátette, hogy a színésznő újabb valótlan állításokkal is előállt. 

„Ugyanakkor nagyon kellemetlen, hogy ő azóta is ismétli önmagát, sőt olyan újabb valótlan állításokat ránt elő, amiket a fejemre próbál húzni. Gondolok itt arra, hogy állítása szerint engem kizártak az Exatlonból agresszió miatt. Ez nem így történt, sőt abban az évadban, melyben a feszültségem volt, én maradtam bent legtovább a kihívók közül”

- mondta Mischinger Péter.

(Kiemelt kép: TV2)