Szorcsik Viki bizarr videóban, férfiként szól vissza, megfenyegeti Mischinger Pétert

Mischinger Péter bocsánatkérést vár el, erre Szorcsik Viki egyelőre a jelek szerint nem hajlandó.

2022. december 14., 12:44

Szerző:

Szorcsik Viki és Mischinger Péter a nyáron szerepeltek együtt a Farm VIP-ben, de az akkor rögzített reality csak most kerül adásba a TV2-n. Most, hogy visszanézték a jeleneteket Mischinger Péter kieséséig, a közöttük a játék során keletkezett konfliktus elmérgesedni látszik.

Mischinger Péter hétfőn egy hosszú nyílt levelet publikált, amiben bocsánatkérést követel Szorcsik Vikitől, aki szerinte hazugságokat terjesztett róla és ezzel akár a karrierjét is alááshatta volna.

A színésznő viszont úgy érzi, a női mivoltában sértették meg, ezért döntött úgy, hogy egy olyan Instagram-filterrel rögzít egy videót, ami Szorcsik Vikit jóképű, fiatal férfivá változtatja. Szorcsik Viki férfiváltozata a következőket mondja, a végén vicces-fenyegető hangnemet ütve meg a szerda estig elérhető felvételen:

„helló kedves Petikém! Igen, igen, jól látod! Felvettem a férfijelmezt, mert úgy látom, hogy muszáj lesz kiállni saját magamért, mert picit elszabadultak a kedélyek a médiában. Éppen ezért úgy érzem, egyenrangú félként kell, hogy bánjak majdan veled, és ezért minden női mivoltomat magam mögött hagyom. Hála dr. Illéssy Rudolfnak, végre egy nap alatt sikerült férfivé varázsolni, úgyhogy állok minden elébe. Találkozunk, bro!”

Dr. Illéssy Rudolf egy valóban létező, budapesti plasztikai sebész, de hogy Szorcsik Viki miért pont őt említi, az nem derül ki. A kérdéses Instasztorit ide kattintva tudja megnézni.

(Kiemelt kép: Szorcsik Viki Instagramja)