Szorcsik Vikit rágalmazással és becsületsértéssel vádolják: elfajult a Farm VIP-botrány

Szorcsik Viki és Mischinger Péter viszálya egyre durvább lett a műsorban.

2022. december 9., 07:41

Szerző:

Elmérgesedett a viszony a Farm VIP két játékosa, Szorcsik Viki és Mischinger Péter között. Egyik nagy vitájuk egy kecsketerelős feladat után kerekedett.

Az alábbi jelenetben a színésznő Demcsák Zsuzsának beszél a viszonyukról a többiek előtt. A következőképpen fogalmaz az egykori exatlonossal kapcsolatban:

„amióta nekünk volt egy konfliktusunk, azóta én nem igazán keresem a társaságát. [...] Engem olyan szinten megalázott a nőiességemben egy férfi, hogy nekem innentől fogva nincs miről beszélgetni vele. Ezt a hangnemet nem lehet megengedni. Nem lehet azt, hogy ilyen burkolt agresszióval csináljuk végig ezt a játékot és féljünk egymástól. Mert én eljutottam oda, hogy félek ettől az embertől. Attól, hogy akár fizikailag is bántalmazna... Nem akarok innen úgy kimenni, hogy egy vasvilla van a hátamban, mert őt éppen rossz pillanatban kapom el.”

Mischinger Péter szerint mindez Szorcsik Viki szubjektív valósága. A sportoló elismeri, hogy nem elfogadható, hogy felemelte a hangját, de azt nem ismeri el, hogy nőiességében sértette volna meg a színésznőt azzal, hogy rászólt, hogy vegyen vissza.

Ezek után volt egy párbaj kettejük között, és végül Mischinger Péter kiesett, ezt mutatja az alábbi videó.

Majd Mischinger Péter a vasvillás megjegyzéssel kapcsolatban utólag a következőket mondta a Bors című lapnak:

„ebben a helyzetben sem szeretnék újabb gyűlöletcunamit gerjeszteni Szorcsik Vikivel szemben. Sajnos azt látom, hogy a kommentelők nagy része ugyanolyan obszcén hangnemet üt meg vele szemben, amilyet ő tett velem és többekkel szemben a játékban.”

Mischinger Péter nyilatkozata továbbá tartalmazza a következőket is, alább rágalmazásnak és becsületsértésnek nevezi, ami a színésznő szájából elhangzott, de azt hangsúlyozza, hogy nem akarja továbbvinni a sztorit:

„ezt a támadást még elbírta az arcom, és nem tervezek semmilyen ügyet kezdeményezni belőle, csak szeretnék elhatárolódni az effajta viselkedéstől. Tisztában vagyok vele, hogy amit rólam valótlanul állított, az rágalmazás és becsületsértés, de én ezen a ponton engedném el ezt a történetet. Azt viszont fontos kiemelni, hogy az effajta viselkedés megengedhetetlen.”

Fontos azonban, hogy a Farm VIP felvételei még a nyáron voltak, és Szorcsik Viki és Mischinger Péter azóta egymás között elsimították a konfliktust. Ezt bizonyítja az alábbi, közös, novemberi fotó is.

(Kiemelt kép: Szorcsik Viki Instagramja)