Szorcsik Viki kétségbeesett kirohanást posztolt: édesanyja életéért küzdenek, a kommentelőket vádolja

Szorcsik Viki: „édesanyukám nagyon szívére vette, amiket és ahogy bántotok, és ez okozta az agyvérzését!”

2022. november 25., 14:49

Szerző:

Szorcsik Viki a héten adásba került Farm VIP egyik játékosa. A TV2 gazdálkodós-celebes realityjét még a nyáron rögzítették, itt ismerkedett meg a színésznő Csutival, akivel volt egy kis románc, de nemrég szakítottak.

A műsor még csak hétfő óta megy, de már olyan sok negatív komment érkezett a közösségi médiában, hogy Szorcsik Viki kénytelen volt a következő, kétségbeesett hangvételű kérést kitenni automatikusan eltűnő Instasztoriban:

„nagyon szépen megkérek mindenkit, hogy hagyja abba a mocskoskodást a kommentekben, mert édesanyukám életéért küzdenek jelen pillanatban is a kórházban! Agyvérzést kapott! Egy minimális együttérzés szoruljon belétek! Engem nem érdekel, mert nem olvasom, de édesanyukám nagyon szívére vette, amiket és ahogy bántotok, és ez okozta az agyvérzését! Nincs hozzászokva a családom az ilyenfajta gyűlölethez! Ez egy televíziós műsor! Emberek, könyörgöm, ez egy műsor, nem más! Az újságírókat pedig arra kérem, hogy ne szítsák a tüzet, mert ez mások életébe is kerülhet! Kérlek benneteket, imádkozzatok anyukámért! Belehalok, ha valami baja lesz...”

Szorcsik Viki idén februárban egy másik megrázó családi tragédiáról, testvére elvesztéséről számolt be. Minden esetben elfogadhatatlanok a bántó üzenetek, de a színésznő családja most valóban elképesztő traumákon ment keresztül.

(Kiemelt kép: a Farm VIP Instagramja)