Szorcsik Viki kiakadt, Nyertes Zsuzsa visszaszólt: Nem a csicskája vagyok

Szorcsik Viki azt nem bírja, amilyen trehányak a többiek, Nyertes Zsuzsa viszont azt nem bírja, amilyen stílusban Szorcsik Viki ennek hangot ad.

2022. november 29., 10:45

Szerző:

Nyertes Zsuzsával került viszályba Szorcsik Viki a Farm VIP legutóbbi részében. Szorcsik Vikinek a fő problémája az, hogy a többiek mennyire trehányak, és a felvételek azt bizonyítják, hogy tényleg áldatlan állapotok uralkodnak a farmon – a fokhagymaszagot a tévén keresztül szerencsére nem lehet érezni.

Amikor azonban a színésznő odaszól az éppen az arcát krémező Nyertes Zsuzsának, hogy vegye ki a részét ő is a helyreállítási munkálatokból (azaz a takarításból-mosogatásból-rendrakásból), ezt olyan stílusban teszi, amin pedig Nyertes Zsuzsa akad ki.

„El kéne kezdeni mosogatni”

– ennyit mond Szorcsik Viki, amiből aztán az alább megtekinthető szóváltás kerekedik ki.

Nyertes Zsuzsa a következőket mondja az egészről utólag:

„a Vikinek van egy stílusa. [...] Boldogan megcsinálom, csak a minimum tisztelet... [...] Hogy azt mondja, hogy »légyszi, nem mosogatnál-e el« vagy »mosogass el, kérlek«… Nem a csicskája vagyok. A csapattársa vagyok, de nem a cselédlánya.”

Szorcsik Vikit az alábbi jelenet szerint különösen bosszantotta, hogy mintha csak ő tenne azért, hogy normális körülmények között lakjanak. A színésznő kifakadása a következőket tartalmazza:

„én még soha ilyen trehány emberekkel nem voltam együtt. Akiket abszolút nem érdekel, hogy minden csupa mocsok bent. Hogyha valakinek sokszor elmondasz valamit, és annak ellenére sem csinálja meg, akkor ott már szerintem baj van a gépezetben. Ott áll, idedenszel-odadenszel, tizenötször kértem reggel óta, Zsuzsi... ül, kenegeti... Több mint egy órán keresztül az arcát kenegeti!”

Kirohanása végén Szorcsik Viki Nyertes Zsuzsát utánozza, ezt is meg lehet nézni az alábbi videóban.

Szorcsik Viki a múlt héten egyébként a közösségi médián keresztül fordult a nagyközönséghez: a realityben való szereplésére annyira negatív reakciók is voltak, hogy a kommenteket olvasva édesanyja agyvérzést kapott és kórházba került.

(Kiemelt kép: TV2/Farm VIP)