Szorcsik Viki üzent a kritizálóinak

Szorcsik Viki nem fogta vissza magát. 

2022. december 19., 08:22

Szerző:

Az elmúlt időszakban rengeteg hír látott napvilágot Szorcsik Vikiről, ugyanis sokan kiakadtak azon, ahogy a TV2 Farm VIP című műsorában viselkedett. Mischinger Péter bocsánatkérést követelt, de a színésznő inkább egy bizarr videóban vágott vissza.

Mischinger Péter hétfőn egy hosszú nyílt levelet publikált, amiben bocsánatkérést követel Szorcsik Vikitől, aki szerinte hazugságokat terjesztett róla és ezzel akár a karrierjét is alááshatta volna. A színésznő azonban úgy gondolja, hogy a női mivoltában sértették meg, ezért egy olyan videóban vágott vissza, ahol egy fiatal férfivá változott. 

Közben a magánéletében is adódtak nehézségek Szorcsik Vikinek: hamar zátonyra futott a kapcsolatuk Csutival, akivel szintén a Farm VIP műsorban melegedtek össze, valamint az édesanyja is kórházba került. A színésznő szerint az édesanyja állapotában a rosszindulatú kommentek is közrejátszottak. 

Most egy Weöres Sándor verssel üzent Szorcsik Viki, amit a Blikk szúrt ki: 

"Ki minek gondol, az vagyok annak…Mért gondolsz különc rokontalannak?Jelet látsz gyűlni a homlokomra: Te vagy magad, ki e jelet vonja."

(Kiemelt kép: Szorcsik Viki Instagramja)