Kandász Andreának „elhajlási engedélye” van a férjétől

Kandász Andrea cserébe maga figyelmezteti férjét a környezetében található, attraktív nőkre.

2022. december 16., 11:29

Szerző:

Kandász Andrea és férje látta vendégül a másik négy celebvendéget a Hal a tortán csütörtök esti adásában a Super TV2-n. Amint azt az alábbi adásrészletben vissza lehet nézni-hallgatni, a beszélgetésben szóba kerül a hűség-hűtlenség-monogámia témája, és többek között a töketlen férfiakat nem kedvelő Bódi Sylvi is bevallja, hogy nem hisz a szemellenzősségben, azaz nem zavarja, ha a partnere más nőket is megnéz.

Kandász Andrea, aki 25 éve van együtt a férjével, erről a következőket mondja:

„hogyha látok csinos nőt, akiről tudom, hogy neki tetszik – vagy tetszene, ha odanézne –, akkor nem így kell sandítania, hanem mondom neki, hogy »figyelj, balra tíz óránál...« És odanéz, és »köszi«, és ennyi. [...] A hosszú házasság egyik titka szerintem az, hogy ilyenben vagyunk. [...] Az, hogy engedjük egymásnak azt, hogy a másik nemmel kapcsolatban nincsenek ilyen jellegű tabuk. Nekem egyébként elhajlási engedélyem is van, de a Feri szerintem nagyon trükkös, és szerintem megadja ezt az engedélyt, mert tudja pontosan, hogy én szabadságra vágyom, de soha nem használnám ki. De alig várja, hogy kihasználjam, hátha...! De neki nincs...!”

Bár a végét az 51 éves író-műsorvezetőnő elvicceli, a férj újra komolyra fordítva a szót erre elmondja, hogy ezt az engedélyt 20 év kapcsolat után adta meg a feleségének, elismerésként azért, hogy minden vágyát beteljesítette az első két évtized alatt.

Hogy ehhez a többiek mit szóltak, az szintén kiderül az alábbi videóból.

(Kiemelt kép: Super TV2/Hal a tortán)