Varga Viktor elárulta, hogy nyitott kapcsolatban él, valamint szerinte a legtöbb nő szereti, ha tárgyként kezelik

Varga Viktor őszintén vallott a kapcsolatáról.

2022. október 4., 08:58

Szerző:

Varga Viktor Istenes Bence műsorában beszélt a párkapcsolatáról, valamint arról, hogy szerinte a nők többsége szereti, amikor tárgyként vannak kezelve. Az énekes őszintén vallott azzal kapcsolatban is, hogy hányszor létesítenek szexuális kapcsolatot a barátnőjével egy héten.

„Szimplán meg kell mondani, hogy én ennyit akarok veled szexelni. Egy héten minimum hármat, legyen akkor kötelező, és aztán úgyis belejön az ember! Érted, befekszel az ágyba, és hulla fáradt vagy... Az elkezdés az nehéz, de utána már tök jó lesz!” 

- mondta a műsorban Varga Viktor.

A műsor vendége volt Lakatos Márk is, aki arról beszélt, hogy a pornó egy eltorzult képet ad a szexről, a nőknek pedig el kell viselniük, hogy tárgyiasítva vannak. Varga Viktor erre úgy reagált, hogy szerinte a legtöbb nő szereti, ha tárgyként van kezelve. A nyitott kapcsolatukkal kapcsolatban szintén megosztott néhány dolgot: 

„Miért kell birtokolni egymást? Miért nem lehet örülni annak, hogy a másik most éppen talált egy rövidebb szerelmet, amit meg akar élni? Én miért veszek el valakitől valamit, aki nem is én vagyok, hanem egy másik személy? Ki vagyok én, hogy azt mondjam, nem?” 

- fejtegette a műsorban az énekes.

(Kiemelt kép: Varga Viktor Instagramja)