Kiderült, Demcsák Zsuzsa hol ismerte meg új vőlegényét: vidéki milliárdosról van szó

Demcsák Zsuzsa nemrég jelentette be az eljegyzését, most egy ismerőse nyilatkozott.

2023. október 24., 07:45

Szerző:

Két hete volt, hogy Demcsák Zsuzsa az okos lány stílusában nagy bejelentést tett: el is mondta, hogy eljegyezték meg nem is. A műsorvezetőnő megmutatta ugyanis, hogy az ujjára gyűrű került, aztán később viszont eltűnt onnan az a bizonyos gyűrű, majd egy másik jelent meg a helyén.

Nos, a Blikk segít értelmezni a helyzetet: valóban eljegyezték Demcsák Zsuzsát, pedig még csak egy éve jelentette be, hogy szétmentek az előző férjével, Krishan Dangwallal. Sőt, azt is tudni lehet, hogy ezúttal egy magyar, vidéken élő milliárdossal jött össze a TV2 műsorvezetőnője.

Demcsák Zsuzsa a tévés munka mellett kommunikációs tréningeket tart cégeknél – a hírek szerint eközben ismerte meg új vőlegényét. Az eljegyzéskor használt gyűrű nem volt jó az ujjára, ezért kellett azt később lecserélni.

Egy, a neve elhallgatását kérő ismerős nyilatkozott a kapcsolatról, többek között a következőket mondva:

„minket is megdöbbentett a hír, mert Zsuzsa még nyár végén is arról panaszkodott, hogy nem talál egy normális férfit. Hirtelen azonban belépett az életébe egy üzletember, akivel tudtuk, hogy találkozgatnak, de azt nem is sejtettük, hogy ilyen rövid idő alatt ennyire komolyra fordul közöttük minden.”

Pedig komolyra fordult, nemrég Spanyolországban voltak együtt, de Demcsák Zsuzsa ezúttal úgy döntött, nem mutatja meg a párját a nyilvánosságnak. Sőt, a napokban kiírta az Instagramjára a magyar influenszerek egyik kedvenc mondatát: „a tartalmak felhasználása engedélyköteles!” Ebből is úgy tűnik, a műsorvezetőnő a korábbiaknál jobban szeretné védeni a magánéletét a nyilvánosság elől. Hogy Demcsák Zsuzsa előző házassága tényleg azért ment-e tönkre, mert nem volt „engedélyköteles” az Instája, azt nem tudhatjuk.

Az alábbi videó mindenesetre márciusi, és itt Demcsák Zsuzsa arról beszél, hogy nyitva van a szíve. Szintén tavaly márciusban derült ki, hogy Demcsák Zsuzsának lett egy udvarlója, de a fentiek értelmében abból a kapcsolatból végül nem lett semmi, és a vidéki milliárdos csak később lépett be a médiaszemélyiség életébe.

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)