Kiderült, ki lehetett volna Demcsák Zsuzsa helyett a Farm VIP műsorvezetője

Egy népszerű hazai műsorvezető mesélte el, hogy Demcsák Zsuzsa és közötte dőlt el, ki vezesse a Farm VIP-t.

2023. június 12., 11:59

Szerző:

Demcsák Zsuzsa és a Farm VIP került szóba Palik László YouTube-műsorának legutóbbi adásában, méghozzá egy igen érdekes összefüggésben.

A vendég Horváth Éva volt, aki Baliról hazatérve ment el Palikékhoz, és többek között megkapta azt a kérdést, hogy direkt hagyta-e abba a műsorvezetői karriert:

„voltam castingokon az elmúlt időszakban. Nagyon sok castingon voltam. Az utolsó kettőben voltam benne. [...] Az egyik volt a Farm VIP, a másik a Troll a konyhában. [...] A Trollnál például nem találtak mellém fiú műsorvezetőt. Én folyamatosan járok castingokra, csak én ugye ezt nem hozom nyilvánosságra.”

Az egykori szépségkirálynő tehát megerősíti, hogy azon dolgozik, hogy műsorvezetői karrierje folytatódjon.

Horváth Éva arról szintén beszél az alábbi interjúban, hogy mennyire kiteljesíti az életét két kisfia – mint mondja, egyáltalán nem vonzza már a celebesemények, gálák világa. Nemrégiben hívták is egy ilyen rendezvényre, de nemet mondott. Felmerül a sport témája is: Horváth Éva azt mondja, azért nem kell diétáznia, mert minden nap ashtanga jógázik. Ebből oktatói vizsgát is tett, sőt, legközelebb látókurzust  szeretne elvégezni (merthogy jósnő szeretne lenni, annyira pontosan megérzi, ha valaki a környezetében gyermeket vár).

(Kiemelt kép: a Farm VIP Instagramja)