Horváth Éva Magyarországon marad, de a párja és az egyik gyermekük visszaköltözik Balira

Horváth Éva és a férje távkapcsolatban fognak élni.

2023. május 18., 08:53

Szerző:

Horváth Éva már nagyon várja, hogy hazatérjen Baliról! A modell egy hét múlva érkezik meg Magyarországra, de most úgy döntött, hogy huzamosabb ideig marad, mert szörnyű honvágy kínozza, és hiányoznak neki a szerettei. 

„Nekem Magyarország az otthonom, ahol a szüleim és a barátaim élnek, ahol a gyökereim vannak. Eldöntöttem, hogy haza akarok menni! Kegyetlen honvágy kínoz... A párommal megállapodtunk abban, hogy elhagyjuk Balit. Ő majd Kristóffal később visszajön, amikor kezdődik a suli, én viszont huzamosabb ideig Magyarországon maradok Alexszel”

– mondta el a Story magazinnak Horváth Éva, amit a Blikk szúrt ki. 

Horváth Éva hosszú évek óta él boldog párkapcsolatban, de még sosem mutatta meg a nyilvánosságnak a gyermekei apját. Azonban úgy tűnik, hogy erre a jövőben sor fog kerülni, mindössze attól függ, hogy hány követője lesz a vlogjának: 

„Úgy érezzük, ennek még mindig nincs itt az ideje. Bevallom, tetszik ez a titokzatosság, és ahogy látom, a közösségemnek is. Megígértük, ha a vlogom eléri a százezer követőt, felfedjük a párom kilétét. Ám egyelőre nincs időnk foglalkozni a felületeinkkel. Rengeteg videót leforgattunk, de jelenleg a gyerekek kötik le minden figyelmünket”

- nyilatkozta a kétgyermekes édesanya.

(Kiemelt kép: Horváth Éva Instagramja)