Horváth Éva megkönnyezi, hogy Magyarországon nincs velük a bébiszitter, megdöbbent az itthoni árakon

Horváth Éva és családja most újra Magyarországon van, de csak átmenetileg tértek haza.

2023. június 9., 10:18

Szerző:

Horváth Éva a férjével és két gyermekével együtt Balira költözött, de rendszeresen hazalátogatnak, például most is hazatértek. A modell ebből az alkalomból interjút adott az RTL Fókusz című műsorának, amiben többek között arról volt szó, mennyire hiányoztak nekik a hazai ételek, és hogy bár az ő szíve mindig hazahúz, a férje inkább kint szeret lenni, ezért választották ezt a kompromisszumos megoldást.

A két kisfiúnak szintén hiányzik Indonézia, amiről Horváth Éva a következőket meséli:

„Alex most beszélt a bébiszitterével, a bébiszitter is sírt, Alex is megkönnyezte, hogy a bébiszittere miért nincs vele, és én is megkönnyezem, hogy miért nincs itt a bébiszitterünk!”

A végét Horváth Éva természetesen viccből mondja csak és nevet közben, az viszont komoly, hogy a bébiszitter egy indonéz származású hölgy, és a modell-műsorvezető arra kérte a hölgyet, hogy indonézül beszéljen a kisfiúhoz, aki így könnyen megtanulhatja a nyelvet. Alább találja az interjút.

Horváth Éva duplázott tegnap, mert a Fókusz egy másik riportjában is feltűnt. Ebben több sztár beszél arról, hogy kit hogyan érint a magyarországi infláció. A 44 éves médiaszemélyiség a következőket mondja azzal kapcsolatban, hogy hazatérve rögtön ment a boltba tejfölért:

„kint nem lehet kapni, ezért nincs összehasonlítási alapom. Most bementem, és vettem egy nagy tejfölt és kettőezer forint. Mondjuk az elég kemény volt számomra.”

A videóban olyan médiaszemélyiségek szólalnak még meg, mint Járai Máté és Schumacher Vanda.

(Kiemelt kép: RTL/Fókusz)