Szexi fotókat mutatott Horváth Éva: Ez volt anno a kedvenc pózom

20 évvel ezelőtti fotót is mutatott. 

2022. május 13., 08:55

Szerző:

Nosztalgiázott Horváth Éva! A ma már kétgyermekes édesanya egy 20 évvel ezelőtti szexi fotóval örvendeztette meg a közösségi oldalán a követőit. A modell most Baliról mutatta meg, hogyan fest egy szinte ugyanolyan beállítású képen, ugyanabban a pózban.

„Most és 20 éve!(ez volt anno a kedvenc pózom) Lapozzatok a 20 évvel ezelőtti fotóért. Még kimondani is félelmetes, (egyébként dehogy, nyilván változik az ember teste és ez így természetes) Nem lehetünk mindig 20 évesek (sajnos). Ennyi idő alatt viszont megannyi hasznos dolgok lehet csinálni , például fejlődhetünk, tanulhatunk! Én most pont a jogával fejlesztem a testem minden porcikáját”

- írta a bejegyzésében Horváth Éva.

Mint megírtuk, Horváth Éva számára Balin is zajlik az élet: legutóbb a szomszédjával veszett össze. Az anyuka nemrégiben az Instagram-oldalán posztolt arról, mi a probléma: a szomszéd bácsi napok óta tüzel a kertben, és a füst Horváth Éváék udvarát is elárasztja.

 „ez a kedves polinéz bácsi a szomszédban... Jézus Isten, a szomszéd, az nem normális, komolyan mondom nektek. Elkezdett itt tüzet rakni a kerítésünk mellett, de úgy, hogy kifüstöl minket. Ezt öt napja csinálja. Lehet, hogy nem szereti a gyerekeket, vagy valami ilyesmit tudok elképzelni. Hogyha szólunk neki, akkor még közelebb rakja le a tüzet. Milyen büdös van már?!”

- mesélte a sztorit a követőinek.

Még több Horváth Éva

Horváth Éva megmutatta, milyen helyen élnek, miután elköltöztek az országból

Megdöbbentő, hogy Horváth Évának mit tiltott meg az egyik szerződése

Horváth Éváék házát elöntötte az árvíz

(Kiemelt kép: Horváth Éva Instagramja)