Horváth Éva megmutatta, milyen helyen élnek, miután elköltöztek az országból

Balin kezdett új életet Horváth Éva és családja. 

2022. január 24., 12:36

Szerző:

Horváth Éva frissen indult YouTube-csatornáján, egy videóban jelentette be a hírt tavaly év végén, hogy egy időre Indonéziába, egészen pontosan Balira költöznek a férjével és két kisfiukkal. Azóta már ki is utaztak, és miután lejárt a kötelező karantén időszaka, a modell Instagram-oldalán mutatta meg, milyen lenyűgöző környezetre cserélték magyarországi otthonukat. 

Horváth Éva még az indulásuk előtt nyilatkozott a Blikk-nek, amelyben azt is elárulta, meddig terveznek Balin élni. 

„Fél évre vagy egy évre megyünk, ezt még nem tudjuk biztosan. Jó előre elintéztünk mindent, már az óvodát is kiválasztottuk Kristófnak, aki egy angol–indonéz kétnyelvű oviba fog járni. Kristóf már egész jól beszél angolul, mivel az elmúlt két hétben csak így társalgunk vele, és pici kora óta angolul nézi a meséket. Van olyan szó, például a tengeri alga vagy a medúza, amit mi tanultunk meg tőle”

– mesélte akkor a lapnak a modell, aki azóta sokat posztolt a jakartai karanténhotelból is, ahol 7 napot kellett eltölteniük, ezután utazhattak tovább végső úticéljuk, Bali felé. 

A család sikeresen megérkezett, és Horváth Éva azonnal elkezdte bombázni követőit szebbnél-szebb fotókkal az Instagram-oldalán. 

 

Ők is külföldön kezdtek új életet:

Edvin Martonék is Balira költöztek gyermekeikkel

Szandi lánya, Bogdán Blanka tavaly költözött ki San Franciscoba

(Kiemelt kép: Horváth Éva Instagram-oldala)