Horváth Éva karácsonyi címlapon mutatta meg kisebbik gyermekét, íme a fotó

Alex augusztus végén született, Horváth Éva egész mostanáig nem mutatta meg a kisfiú arcát.

2021. december 15., 12:43

Szerző:

Horváth Éva augusztus óta kétgyermekes anyuka. Követői jól ismerheti már nagyobbik kisfiát, Kristófot, de a három és fél hónapos Alexről a 43 éves modell csak olyan fotókat publikált eddig, amiken nem látszik a baba arca.

Elérkezett azonban a pillanat, amikor Alex is bemutatkozik a médiában, méghozzá a Story magazin új, karácsonyi, dupla számának címlapján. A lapban Horváth Éva többek között arról is mesél, mennyire látszik már most, hogy két fia mennyire két különböző személyiség, valamint említi, hogy a második kisfiúval mennyivel könnyebb számára, mint az elsővel volt.

Horváth Éva ráadásul nemcsak második kisfiát mutatja meg most elsőként, hanem lehet, hogy hamarosan a párjával fog a nyilvánosság elé állni egy vlogban, azaz az életüket dokumentáló videósorozatban. A következőket mondja:

„hamarosan indul a vlogunk, amiben megmutatjuk az életünket, teljes betekintést engedünk a mindennapjainkba. Ebben a fiaink cseperedése is nyomon követhető lesz. Visszamegyünk benne az időben, Alex születésétől fogva belenézhetnek az életünkbe. Sokan kíváncsiak a páromra, és bizony lehet, hogy róla is lehull a lepel…”

(Kiemelt kép: Horváth Éva Instagramja)