Újabb pár szakított a Nyerő Páros tavalyi évadából

A Nyerő Páros tavaly azzal indult, hogy mire adásba került a műsor, szakított a vetélkedő egyik párosa. Most egy újabb kettős jelentette be, hogy már nincsenek együtt.

2024. április 23., 07:49

Szerző:

2021 óta emlegetik, hogy átok ül a Nyerő Páros sztárjátékosain: az azévi verseny 8 párja közül 4 nem sokkal a vetélkedő után szétment (L.L. Juniorék, Molnár Gusztávék, Kulcsár Edináék és Kárpáti Rebekáék).

Nyerő Páros: újabb szakítás

Emlékezetes, hogy a tavalyi adásfolyam azzal a szenzációval kezdődött, hogy a játék kedvéért visszatér a képernyőre Bálint Antónia és kedvese, dr. Bársony Farkas. Csakhogy azonnal kiderült az is, hogy a pár nem sokkal a vetélkedő forgatása után szétment, így mire a nézők a képernyőn láthatták Bálint Antóniáékat, addigra a kettős már nem volt együtt.

Nos, most újabb pár jelentette be, hogy szétmentek: az Éjjel-nappal Budapestből megismert, azóta műsorvezetőként szereplő Varga Miklós Joe és Hrovatin Csenge.

A Survivor műsorvezetője egy Instagram-sztoriban írta ki a következőket:

„igen, igaz a hír, szakítottunk Csengével. Sok boldogságot kívánok neki az életben! És én sem szeretnék a témáról beszélni többet.”

Bár sokan szakításkor törlik az összes addigi közös képet, Varga Miklós Joe ehelyett egy közös, de fekete-fehér fotóval erősítette meg a kapcsolatuk végéről szóló pletykákat. Ez az egyik utolsó közös képük, márciusban készült a Glamour magazin gáláján.

A pár egyébként 2013-ban, az Éjjel-nappal Budapest forgatásán jött össze, de hogy mi vezetett a szakításukhoz, azt pontosan nem lehet tudni, és a fenti posztból úgy tűnik, nem is lesznek nyilvános részletek. Minden bizonnyal jobb is ez így.

Bálint Antóniáék is szakítottak

Bálint Antónia 8 éve már hitelszakértőként dolgozott a média világától távol, amikor tavaly kiderült, hogy elvállalta az RTL felkérését és volt párjával benne lesznek a Nyerő Párosban. A reality forgatása és adásba kerülése között olyan három hónap telik el, és ezalatt véget ért Bálint Antónia kapcsolata dr. Bársony Farkassal.

Az egykori szépségkirálynő-műsorvezető a következőket mondta akkor a szakításról a Blikk interjújában:

„a szakítás hosszú hónapok óta érett. Semmi köze a Nyerő Pároshoz. Már a forgatásokat megelőzően egyszer elváltak az útjaink, de aztán kibékültünk. A műsor ismét összehozott bennünket, ám véget ért. Visszatértünk a normális kerékvágásba, és ugyanúgy jöttek a hétköznapok, a problémák, ahogyan előtte. Szerintem, ha sok rossz van egy kapcsolatban, természetesen meg lehet próbálni helyre tenni a dolgokat, de ha nem megy, a terhet inkább le kell tenni. Ezt tettem, és megkönnyebbültem.”

A szakítás után Bálint Antónia így állt hozzá egy újabb kapcsolathoz:

„egy új szerelemre egyáltalán nem vagyok nyitott. Úgy érzem, még sokáig nem állok majd készen egy új kapcsolatra. Az élet azonban furcsa dolgokat tud produkálni. Semmi jónak nem vagyok soha az elrontója, de én magam semmit nem teszek azért, hogy ismét legyen egy párkapcsolat az életemben.”

(Kiemelt kép: a Nyerő Páros Instagramja)