Elképesztően kínosra sikeredett a Survivor legutóbbi adása

Rossz volt nézni a történteket.

2021. október 15., 07:24

Szerző:

A Survivor a fináléjához érkezett, hamarosan eldől, ki lesz az a túlélő, Zsófi vagy Dani, aki megnyeri a fődíjat. A csütörtöki részben azonban még a dobogósokhoz meghívták szeretteiket, hogy ők adjanak erőt nekik az utolsó játékhoz. Zsófihoz édesapja, Rózsához és Juliskához pedig párjaik érkeztek. Utóbbi viszont óriási csalódottságot érzett emiatt, amit sajnos nem tudott titkolni.

A táncművész 40 nap után legszívesebben kisfiát, Lacikát ölelte volna át, azonban az akkori koronavírus-szabályozás miatt a kisfiú nem utazhatott ki Dominikára. Juliska friss párja, Nagy Balázs érkezett helyette. Az összevágott jelenetekből azonban látszott, hogy míg a férfi rettenetesen odavan a celeb versenyzőnőért, érzései nem éppen kölcsönösek. Hiába puszilgatta, ölelgette Juliskát, ő inkább elfordult, és udvariasan megköszönte azt.

„Nagyon meglepődtem, amikor megláttam Balázst. Akkor már negyven napja a szigeten voltunk, és arra vágytam, hogy a kisfiam szaladjon felém, megöleljem és végre lássam. Sajnos, a járvány miatt nem volt megoldható, hogy ő jöjjön ki hozzám. Végig abban a hitben voltam, ő lesz a meglepetés, ezért amikor kiderült, hogy nem így van, nagyon csalódott voltam. Balázs megértette, hogy miért voltam csalódott, jól kezelte a helyzetet. Tudta, hogy a fiamért csinálom az egész műsort, és azt is, mennyire hiányzik”

– emlékezett vissza Juliska a Blikknek.

Azonban a táncművész a közel fél éve forgatott műsorban azt is elárulta, hogy nem csak kisfia miatt csalódott. A 40 napos számüzetésben ugyanis rájött, hogy férje és közös gyermekük jelenti számára a családot, akivel nem sokkal a műsor előtt szakítottak. A játék alatt viszont végig csak rá tudott gondolni, és arra, hogy ha hazaér, kibékülnek és újra egy család lesznek. A számításai azonban sajnos nem jöttek be.

„Amikor az adásban azt mondtam, nekem Laci és Lacika a családom, azt valóban úgy gondoltam. Hozzátartozik, hogy a Survivor egy végtelenül extrém helyzet. Lelkileg, mentálisan és fizikálisan mindannyian kikészültünk, ez és az izoláció pedig azt eredményezte nálam, hogy csak azokra tudtam gondolni, akikkel életem jelentős részét együtt töltöttem. Ők pedig a férjem és a kisfiam, hiszen meghatározták az eddigi életemet”

– nyilatkozta Juliska, akinek hazatérve csalódnia kellett, kisfiával végül nem a közös családi házba, hanem egy új lakásba költöztek be.

„Akkor azt gondoltam, ha hazajövök, szeretném újra megpróbálni... Megmenteni a házasságomat, hogy ismét családban élhessünk. Aztán szembesültem a rideg valósággal, hogy mi minden történt, amíg én távol voltam. Lacival már nem vagyunk együtt, de nagyon fontos ember az életemben, ráadásul a gyermekünk örökre összeköt minket. El kellett fogadnom, hogy teljesen új élet kezdődik számomra. A Survivor megtanított arra, hogy igazán őszintének kell lennem magammal, szembe kell néznem a problémákkal. Elmenekülhetek akár Dominikáig is, a nehézségek, a megoldandó helyzetek megvárnak. Amikor visszajöttem, az volt az első dolgom, hogy mindent helyre tegyek. Nem volt egyszerű, de elfogadtam, hogy minden okkal történik, és rájöttem, magamban kell megtalálnom a boldogságot.”

(Kiemelt kép: RTL Sajtóklub)