Sabira lett a Survivor leggyűlöltebb játékosa

A nézőknek elege lett belőle!

2021. október 14., 12:56

Szerző:

Felgyorsultak az események a Survivor utolsó hetére, naponta kerül a Holtak szigetére játékos, vagy esik ki onnan. A fő játékban és vígaszágon is kőkeményen küzdenek a versenyzők a döntőbejutásért, amitől érezhetően egyre kimerültebbek, egyre ingerültebbek, és egyre kevésbé tudják már visszafogni magukat. Ez történt Sabirával is, aki a legutóbbi húzásával végérvényesen kiverte a biztosítékot a nézőknél, akik már eddig sem zárták kifejezetten a szívükbe a lányt.

Történt ugyanis, hogy egy brutális megmérettetés után Alexnek és Daninak kellett eldöntenie, hogy Sabira vagy Nilton távozzon a játékból, vagy esetleg mind a ketten. A celebjátékos gondosan felépített érvekkel állt elő amellett, hogy mindkét versenyzőt küldjék haza, Dani viszont nem akarta két barátját is kiejteni, ezért hosszasan győzködte Alexet, hogy legalább Sabira hadd maradjon. Ebből nem volt hajlandó engedni, főleg, hogy Sabira minden cselt bevetett, hogy manipulálni tudja Danit.

„Van az életben könyörület, amit én a játékban még nem láttam. Itt a Survivorben csak a könyörületlenség volt, ami dominált. Én nem vagyok könyörtelen. Könyörtelen és gyáva dolog, és tudom, hogy nem te akarod ezt tenni. Az Alex semmiben nem különbözik az ittlévő emberektől. Tényleg így kell kiesnem ebből a játékból? Hogy nem tudunk meggyőzni egy gyáva embert? Megőrülök!”

– mondta Sabira Daninak, ami a nézők szerint felért egy érzelmi zsarolással.

(Kép: RTL Sajtóklub) 

Dani végül meg tudta győzni Alexet, amikor pedig közölték döntésüket, Sabira olyat nyilatkozott, ami a legtöbb nézőből erős ellenszenvet váltott ki. Ennek pedig sokan hangot is adtak, a műsor Facebook oldalán csak úgy sorakoznak a gyűlölködő kommentek – szúrta ki a 24.hu.

„Manipulatív nő ez a Sabira, sírva könyörög a bennmaradásért”

– írja valaki. Mások azt sajnálják, a versenyző nem esett ki előbb.

„Sabira, nálam most telt be a pohár. Ilyet, hogy legyávázod Alexát, ez abszurdum. Meg hogy igazságtalan, hogy a kezében van a sorsod, és tőle függsz. Tudod, mi igazságtalan? Hogy nem estél ki azonnal.”

A legtöbben Rózsához hasonlították, és kétszínűnek, illetve manipulatívnak titulálták.

 „Sabira megfelelően manipulálta Danit… gratulálok neki… remélem, azért a tükörbe sikerül néznie, Rózsikával együtt.”
„Sabira ahelyett, hogy csendben örülne, hogy bent maradt, büszkélkedik, hogy Danit manipulálta.”

(Kiemelt kép: RTL Sajtóklub)