Megdöbbentő bejelentés a Nyerő páros sztárjainak szakításáról: A mélypontokat is erősen meg tudjuk élni

A Nyerő páros után nem sokkal szakítottak, de most együtt mentek be a Reggelibe egy hatalmas bejelentéssel.

2024. július 13., 06:39

Szerző:

Emlékezetes, hogy a tavalyi Nyerő páros azzal a szenzációval kezdődött, hogy a játék kedvéért visszatér a képernyőre Bálint Antónia és kedvese, dr. Bársony Farkas. Csakhogy azonnal kiderült az is, hogy a pár nem sokkal a vetélkedő forgatása után szétment, így mire a nézők a képernyőn láthatták Bálint Antóniáékat, addigra a kettős már nem volt együtt. Idén áprilisban aztán újabb pár jelentette be, hogy szétmentek: az Éjjel-nappal Budapestből megismert, azóta műsorvezetőként szereplő Varga Miklós Joe és Hrovatin Csenge.

Mégiscsak Nyerő páros

Pár hónappal a Nyerő párosban való szereplés után a Survivor műsorvezetője egy Instasztoriban írta ki a következőket:

„Igen, igaz a hír, szakítottunk Csengével. Sok boldogságot kívánok neki az életben! És én sem szeretnék a témáról beszélni többet.”

Az ő párosuk azonban, úgy tűnik, mégiscsak nyerő, mert tegnap aztán együtt mentek el a Reggeli című műsorba az RTL-be, ahol bejelentették, hogy nemhogy kibékültek, a terveknek megfelelően össze is fognak házasodni augusztusban. Varga Miklós Joe így beszél a kapcsolatukról az alábbi interjúban:

„Semmi nem történt, hú, de nagy veszekedés, szakítás...”

Hrovatin Csenge is megerősíti, hogy mindkettőjükre jellemző, hogy hajlamosak a drámára:

„Mi nagyon hevesek vagyunk, mi a mélypontokat is nagyon erősen meg tudjuk élni.”

Varga Miklós Joe azt a példát hozza fel, hogy akár azon is össze tudnak veszni, hogy a másik miért vette le a telefont a töltőről, de aztán azzal érvel, hogy a szakítás óta minden tökéletes, sőt:

„Hál'Istennek, lekopogom, hogy tökéletes azóta. Eddig is tökéletes volt, ezt mondom, hogy a veszekedésekkel, vitákkal együtt, így a jó és így a tökéletes. Annyit dicsérjük egymást, hogy tényleg már zavarba kezdek jönni, ő meg tökéletes és gyönyörű, és tetőtől-talpig imádjuk egymást, minden annyira klaffol, hogy csoda, tényleg csoda.”

Úgy tűnik, Varga Miklós Joe interjú közben egybegyúrta a klafa melléknevet és a klappol igét. Az esküvő mindenesetre Bács-Kiskun vármegyében, Tiszaalpáron lesz, és nem egy hagyományos lagzit terveznek. Az interjúból annyi derül ki, hogy a nagy formabontás abban fog kimerülni, hogy nem lesz se koszorúslány, se vőfély, de ceremóniamester viszont lesz. A lagzinak zöld-fehér díszítése lesz, de ez nem a Ferencvárosra lesz az utalás, hanem a természetet-erdőt szeretnék megidézni.

Hrovatin Csenge egyébként sminkiskolát kezd majd el szeptemberben, ezért novemberben megy majd a pár nászútra. Alább található a teljes interjú, amelynek legkínosabb részlete, amikor Varga Miklós Joe azzal kezd poénkodni, hogy Ember Márk műsorvezetőnek le kéne vágni a haját. Ember Márk érezhetően bosszankodik a megjegyzéstől 4:01-től majdnem fél percre megakad a beszélgetés emiatt.

(Kiemelt kép: a Nyerő Páros Instagramja)