Az idei Ázsia Expressz még adásba sem került, de máris szakított belőle az egyik sztárpár – itt a bejelentés

Tavasszal forgatták az Ázsia Expressz idei évadát délkelet-Ázsiában, de az utazás óta az egyik versenyző páros már nincs együtt.

2024. július 8., 07:59

Szerző:

Az Ázsia Expressz idei fordulójában Mikes Anna és Krausz Gábor, Till Attila és Stohl András, Cserpes Laura és Cserpes István, Laky Zsuzsi és Dietz Gusztáv, Sáfrány Emese és Béres Anett, Jolly és Szuperák Barbara, Zámbó Krisztián és öccse, Adrián, valamint Zsigmond Angéla és Mészáros Bende vágtak neki a kalandos utazásnak a fődíjért. Hozzájuk pár nappal később csatlakozott még L.L. Junior és Dárdai Blanka. Róluk lesz most szó.

Az Ázsia Expressz után már nem voltak egy pár

Március utolsó hetében indultak el a sztárpárok (plusz Ördög Nóra) az idei Ázsia Expressz forgatására, április 4-én derült ki, hogy beszállt a versenybe L.L. Junior és Dárdai Blanka is, majd április végén, nagyjából egy hónap után tért vissza mindenki. L.L. Junior (polgári nevén Lesi László) és Brenka (polgári nevén Dárdai Blanka) kettőséről azóta nem nagyon hallunk, és az ok pontosan az, amit sejteni lehetett, hiszen a páros már korábban is szakított egy párszor.

Dárdai Blanka Instagramján vasárnap este aztán a következő tartalommal jelent meg egy 24 óra után automatikusan eltűnő sztori:

„Nem szeretném ezt a két évet egy Instagram-történetbe belesűríteni és talán nem is lehet. Viszont szeretném megragadni az alkalmat, hogy megtörjem a csendet. Egy ideje már nem alkatunk egy párt Lacival, és a jelenlegi helyzettel kapcsolatban nem szeretnék nyilatkozni.”

Hát egyelőre ennyi biztosat tudunk róluk, de a közösségi médiában megjelentek és meg nem jelentek alapján az nlc.hu arra következtethet, hogy az Ázsia Expressz forgatása alatt vagy közvetlenül azután romolhatott meg a pár viszonya, hiszen ez volt az utolsó alkalom, hogy még nyilvánosan együtt mutatkoztak. Az Ázsia Expressz idén tavasszal rögzített epizódjai az ősszel kerülnek majd adásba a TV2-n.

L.L. Junior még nem reagált, de...

Akik szorosabban követik a két zenész-médiaszemélyiséget, azok számára nemcsak azért nem nagy meglepetés ez a bejelentés, mert a pár korábban is többször szakított már, hanem azért sem, mert bizonyos jelek azért voltak már az Ázsia Expressz óta. L.L. Junior bő két héttel ezelőtt például egy olyan sztorit posztolt, amit egy Reddit-felhasználó megörökítésre érdemesnek tartott, és amit minden bizonnyal a rapper-énekes nem tett volna ki, ha még kapcsolatban lett volna Dárdai Blankával vagy akár egy másik nővel.

A fenti, minden bizonnyal humorosnak szánt ábra szerint a férfiakat egy hatalmas gödör választja el az életcéljaik megvalósításától. A gödörben ugye nem a „nők”, hanem a „vagina” szó látható, amiből talán következtethetünk arra, hogy L.L. Junior minek nézi a nőket, illetve hogy mi az, ami benntartja őt egy párkapcsolatban. Mindenesetre a 43 éves zenész azt mondja, hogy elkezdte a híd építését az egyik oldalról a másikra, ami elég egyértelmű utalás arra, hogy a párkapcsolat, vagy legalábbis a „vagina” már nem érdekli.

Dárdai Blanka Instagramján nincsenek közös képek a közelmúltból, de L.L. Juniorén vannak, az alábbi kép márciusban készült, amikor a pár New Yorkban járt, és amikor a Fekete Vonat egykori tagja még benne volt a gödörben.

(Kiemelt kép: az Ázsia Expressz Instagramja)