Krausz Gábor: Büdös volt Ázsiában

Krausz Gábor elárulta, milyen hatással voltak a kapcsolatukra Mikes Annával az Ázsia Expressz megpróbáltatásai.

2024. április 30., 08:54

Szerző:

Krausz Gábor és Mikes Anna hazatértek az Ázsia Expresszből. Már a kiutazásukból is kisebb botrány volt egy hónappal ezelőtt, miután egy állítólagos bennfentes azt találta nyilatkozni, hogy aggódnak a barátok a párért, hogy nem túl korai-e a kapcsolatukban egy ilyen kalandot máris bevállalni. Nos, nézzük, hogyan értékeli az eseményeket a sztárséf utólag.

Krausz Gábor és Mikes Anna megjárták Ázsiát

Krausz Gábor a visszatérése alkalmából most a Bors című lapnak adott interjút, amiben röviden sommázta, hogy hogyan érezték magukat Mikes Annával az Ázsia Expressz játékosaiként:

„semmi jóra nem számítottunk, de sokkal rosszabb volt a legvadabb rémálmunknál is. Ugyanakkor egyetlen percét sem bánjuk, bár vissza nem mennénk az tuti.”

Krausz Gábor részletezi is, hogy többek között mit talált olyan embert próbálónak az utazós vetélkedőben, és kiemeli például az általános bűzt:

„Még most is érzem az orromban azokat a szagokat, amiket volt szerencsétlenségünk érezni mindenhol.”

A lényeg azonban az, hogy a kapcsolatuk az előzetes károgásokkal szemben nem ment rá az egyhónapos kalandra:

„A kapcsolatunk nem csak hogy túlélte az Ázsia Expressz viszontagságait, de meg is erősödött. Persze mi ketten és a valódi barátaink pontosan tudták, hogy ez így lesz.”

Krausz Gáborék mindenesetre az alábbi fotóval búcsúznak a szagmentes képről kifejezetten kellemesnek tűnő környezettől.

Krausz Gábor kicsit mérgesen indult el

Emlékezetes, hogy az utazás előtt a Blikk című lap talált valakit, aki a páros egyik közeli barátjaként mutatkozott be. Az illető szerint Krauszék barátai aggódtak, hogy jó ötlet-e most egy ilyen stresszes utazást bevállalni a kettejüknek. Krausz Gábornak elég mozgalmas volt az elmúlt fél év: végképp tönkrement a házassága, a felesége bejelentette, hogy elválik tőle. Nem sokkal később mindketten új párt találtak, a sztárséf mindezt az ország egyik legnézettebb tévéműsorában tette. Emellett kapott egy új állást is Ausztriában. Kinek hiányozna még emellé egy embert próbáló ázsiai utazás?!

„Nagyon az elején vannak még ahhoz, hogy az Ázsiával kockáztassák a kapcsolatukat”

– többek között ezt mondta egy hónapja ez a bizonyos közeli barát.

Nos, erre a sztárséf akkor is a Bors című kiadványon keresztül reagált, teljességgel cáfolva a Blikkben megjelenteket és kétségbe vonva a forrást:

„A »baráti körünkhöz tartozó, név nélküli informátor« biztosan nem a barátunk. Sőt, a gyanúnk szerint még csak nem is ismer minket, hiszen ha olyasvalaki nyilatkozott volna rólunk, aki valóban közel áll hozzánk, tudná, hogy éppen az ellenkezője igaz annak, ami végül ma reggel megjelent rólunk.”

(Kiemelt kép: Krausz Gábor Instagramja)