Durvul Árpa Attila trágár viszálya a Nyerő Páros sztárjával: Te nem tudtad elcsábítani a feleségemet még anno, nem?

Ön tudja, hogy kicsoda Young G Béci, aki miatt Árpa Attila trágár kirohanásra ragadtatta magát?

2024. június 18., 07:57

Szerző:

Árpa Attila kutyatulajdonosként nem tudta megállni szó nélkül, ami a Mokkában a múlt héten elhangzott. A vita azóta szép kis viszállyá dagadt.

Árpa Attila felkapta a vizet Young G Béci nyilatkozatán

Érdekes, hogy Árpa Attila nem tudja, kicsoda Young G Béci, mert Árpa Attila volt anno a Való Világ producere, és a médiaszemélyiség eredetileg itt futott be VV Béci néven, nemrég pedig szintén az RTL-en szerepelt a feleségével, Norinával együtt a Nyerő Páros című műsorban. De nemcsak mi tudjuk, hogy ki ő, hanem még a rivális TV2 szerkesztői is, akik behívták a realityszereplő párt a Mokka című reggeli adásba, ők pedig vitték magukkal a kislányukat és a kiskutyát, akit a gyermeknek vettek.

A felháborodás nem is a gyerek szerepeltetéséből lett, hanem abból, hogy az interjúban 02:45 tájékán Young G Béci kifejti, hogy ők direkt tenyésztőtől vettek fajtatiszta kutyát és nem fogadnának örökbe menhelyről, mert ki tudja, mit élt át korábban az örökbe fogadott kutya, így főleg kisgyerek mellé veszélyesnek találnák az örökbe fogadást.

Árpa Attila trágár kirohanása és a válasz arra

Árpa Attila erre válaszul egy trágárságokkal tűzdelt posztban fejtette ki, hogy mennyire károsnak tartja, hogy valaki a menhelyről való örökbefogadás ellen érvel – ahogy azt Orosz Barbara műsorvezetőnő a fenti beszélgetésben rögtön mondja is, a menhelyek általában tudják, hogy melyik családnak melyik kutyát adhatják. Hogy Árpa Attila pontosan mit írt, az nem maradt fent, mert a színész-producer hamarosan törölte, de Young G Béci azért látta, és a TikTokon reagált rá felháborodottan. Mint mondja, önmaga miatt, de a családja miatt sem hagyhatja annyiban a dolgot.

„Neked mi a problémád Árpa Attila? Nem tudsz felhívni, ha ilyen problémád van? Én rád írtam, de te nem tudsz rám írni, hogy figyelj már, szerintem nincs igazad... Nagy manusz létedre, te itt írogatod ki a posztokat, és utána még kommentelsz, hogy én fasz vagyok? Hát, te nem tudtad elcsábítani a feleségemet még anno, nem? Meg ki vagy te, hogy a nevemet a szádra veszed? Te normális vagy? Szedd már össze magad!”

– kel ki magából Young G Béci, aki korábban Baukó Évával került emlékezetes viszályba.

@younggbeci Vasàrnap nekem erre kell kelnem?? vicc! Az elöző videómban kifejtettem, hogy miért nem szerettünk volna menhelyről kutyàt! Sajnàlom, h Àrpa Attila is félre érti a dolgokat, de az hogy túlzàsba esik, sajàt magam miatt nem hagyhatom meg a csalàdom miatt sem!🗣 #enmegmegkamaztamacsavot ♬ original sound - Rácz Béla

Árpa Attila most megpróbálja trágárságok nélkül

Árpa Attila ezek után a Bors című lapban válaszolt megint, ezúttal kerülve a nyomdafestéket nem tűrő kifejezéseket.

„Nem tudom pontosan, hogy ki ő, de azt tudom, hogy szerepelt egy televízióműsorban, amit emberek néznek és még azt sem tartom kizártnak, hogy vannak olyan nézők, akik hallgatnak rá, esetleg hisznek neki”

– többek között ezt mondja Young G Béciről Árpa Attila, hozzátéve, hogy a rapper mekkora ostobaságot mondott szerinte a Mokkában. A producer hozzáteszi, hogy első bejegyzését miért törölte:

„Ha valaki nem ért egyet egy másik ember nyilatkozatával, ami ráadásul publikus, hiszen a tévében elhangzik, akkor hadd legyen már joga erre reagálni. Egy oka volt annak, hogy végül leszedtem ezt a bejegyzést: mert csúnyán beszéltem benne, és anyukám ilyenkor megharagszik rám...”

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Árulók)