Árpa Attila először jelent meg nyilvánosan régi-új barátnőjével – fotó

Árpa Attila most már biztosan újra összejött a nála 19 évvel fiatalabb Czakó Alexandrával.

2024. április 17., 08:49

Szerző:

Árpa Attila februárban a Blikknek beszélt arról, hogy újra kapcsolatban van. Egy hosszabb interjú egyik kérdésére mondott el ennyit:

„annyit elárulhatok, hogy nem vagyok egyedül. Ahogyan az imént említettem, az elfoglaltságaim mellett ez úgy tud működni, hogy be tudom vonni a munkáimba, tehát a párom is szakmabeli. Ennél többet viszont nem szeretnék megosztani.”

Ki lehet Árpa Attila új párja?

Ezek után egy hónappal ezelőtt nagyon beindultak a találgatások az alábbi TikTok-videó miatt, ami igazából fényképek sorozata. A legtöbb fotón Árpa Attila valakivel együtt mosolyog a kamerába. Feltűnik az oldalán például Balázs Andi, akivel együtt adják elő a Tortúra című előadást, de ott van a sztárboxos edzője is, illetve Dobó Kata, valamint Curtis szintén.

@arpaattila #arpaattila #mivaneveled @Balazsandi @Bogdán Zsolt Golyó @Curtis4ker @Tamas Mohai @Alexandra Czako @Cosmo/Ami🔆🩹 @KARINTHYK-TOK @katadobo.official ♬ Beautiful Things - Benson Boone

A legtöbben azonban arra figyeltek fel, hogy az egyik képen Árpa Attila az exével, Czakó Alexandrával látható.

„Alexandra az »új« párod? Ő is benne van”

– kérdezte valaki a fenti videó kommentjei között, de válasz akkor nem érkezett. Most viszont igen.

Árpa Attila és Czakó Alexandra újra együtt

A Blikk most fényképeket közölt a Bonus Trip című, amerikai-magyar koprodukcióban készült film premierjéről az Aréna Pláza mozijából, és ezen az eseményen Árpa Attila és a nála 19 évvel fiatalabb exe, Czakó Alexandra együtt jelentek meg. Erről a filmről van szó egyébként, mind Árpa Attila, mind Czakó Alexandra szerepelnek benne.

A színészpár 4 évig volt együtt és 2022-ben szakítottak. Ez akkor vált világossá, amikor kiderült, hogy Árpa Attila szerepelni fog Nagy Ő-ként A nagy Ő című TV2-es realityben. Ebben a vetélkedőben egyébként az 52 éves színész-producer említette is egy jelenetben, hogy mennyiszer szakítottak és jöttek majd újra össze az exével:

„összejöttünk, szétmentünk, mindenkinek lett egy másik párja, aztán megint összejöttünk... Vannak egy kapcsolatban azok a pillanatok, amikért érdemes együtt lenni. A boldog pillanatok, amikor minden stimmel, amikor egy húron pendültök, és vannak az összezörrenések, a csesztetések. De azok mindig lesznek, mindig vannak, nincs is baj ezzel.”

Árpa Attila arról is beszélt a műsorban, hogy ha mérlegre teszi a jó és rossz pillanatokat, akkor addig van boldogság, amíg a jó van túlsúlyban, vagy nagyjából egyensúlyban a nehézségekkel.

„De amikor a mérleg már egyre inkább süllyed összezörrenések, és a boldog pillanatokból egyre kevesebb van, és az összezördülések és a csesztetések és az összeveszések már inkább ura lesznek a kapcsolatnak, és nem pedig csak a hozadéka, hanem már ebből áll, mint főelem, akkor az már nem egy egészséges kapcsolat”

– vonta le a következtetést a TV2 műsorában az azóta az RTL-hez visszaigazolt médiaszemélyiség. Egyébként amint arról Árpa Attila többször is beszélt korábban, nem szívesen nyilatkozik Czakó Alexandráról, mert a színésznő nem szeretné, hogy Árpa Attila párjaként legyen ismert, hanem arra törekszik, hogy ha ismert lesz, akkor ezt a saját munkájával szerezze meg.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Árulók)