Árpa Attila gyorshajtást vallott be, valamint megmutatta, milyen egzotikus háziállatuk van otthon

Árpa Attila, illetve a lánya két macskát tart, de van még otthon egy nagyon szokatlan háziállat is.

2024. március 8., 08:54

Szerző:

Árpa Attila tűnt fel a Fókusz című műsorban az RTL-en csütörtök este. A riportban az 52 éves médiaszemélyiség először a fülsüketítő robajjal közlekedő, 162 lóerős motorját mutatja meg, és bevallja, hogy szokott vele száguldozni:

„autópályán már biztos mentem olyan sebességgel, amit most nem szabadna kimondani, mert akkor jönnek a rendőrök.”

A riportban megmutatja Árpa Attila az állatait, akik közül az eb vidéken van, viszont van egy igen egzotikus háziállatuk is:

„nagykutya is van, de az vidéken, mert nem lenne időm rá, hogy folyamatosan foglalkozzam vele. Úgyhogy ő vidéken édesapámra vigyáz és nagy. Két macska van még ugye, igazából ők a lányom állatai, de természetesen én foglalkozom velük. Ahogy ő is: Boglárka a neve, egy labdapiton vagy királypiton. Ő is a lányomé, ha úgy vesszük, mert egy rajzfilmben, a Monster High nevű iskolában Kleopátra lányának voltak ilyen kígyói.”

A kígyó 4 vagy 5 éves, nincs foga, harapni nem tud, és csak azt fojtja meg, amit utána le tud nyelni. Általában fagyasztott egereket szokott fogyasztani, bár Árpa Attila hozzáteszi, hogy ez csak a hivatalos verzió, mert Boglárka igazából nem nagyon szereti az olyan eledelt, ami már nem él. Az RTL sztárja gyerekkora óta szereti az állatokat, kisfiúként is mindig hazavitt valamilyen állatot. Alább lehet megnézni a teljes videót, amiben szóba kerül, hogy Árpa Attila is fel fog lépni a Tina Turner-emlékkoncerten, ahol a Bryan Adams-féle felét fogja énekelni egy duettnek.

Emlékezetes, hogy ezen a bizonyos emlékkoncerten Árpa Attila mellett az egyik húzónév Tóth Gabi lesz. Hunyadi Donatella szintén fellép majd, ő ugye hivatásos énekes, de szerepelt a Dancing with the Starsban is, szóval úgy tűnik, Tóth Gabihoz hasonlóan szintén fog énekelni és táncolni egyaránt. Már csak azért is, mert vele lesz a táncpartnere a tévéműsorból, Bődi Dénes is. A fellépők között lesz még:

  • Király Linda;
  • Veréb Tamás;
  • Keresztes Ildikó;
  • Polyák Rita;
  • Fehér Adrienn; valamint
  • Erox Martini.

További hír még Árpa Attilával kapcsolatban, hogy miután A nagy Ő című műsorban nem tudta megtalálni élete szerelmét, a hétköznapi életben csak összejött valakivel, akármilyen sokat mondta is az utóbbi időben, hogy jelenleg nincs ideje egy párkapcsolatra. Februárban a Blikknek beszélt arról, hogy újra kapcsolatban van. Egy hosszabb interjú egyik kérdésére mondott el ennyit:

„annyit elárulhatok, hogy nem vagyok egyedül. Ahogyan az imént említettem, az elfoglaltságaim mellett ez úgy tud működni, hogy be tudom vonni a munkáimba, tehát a párom is szakmabeli. Ennél többet viszont nem szeretnék megosztani.”

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Sztárbox)