Árpa Attila megdöbbentő dolgot árult el a Sztárbox döntőjéről: ezt csinálta aznap reggel 3-kor rápihenés helyett

Árpa Attila végül elvesztette a döntőt Brasch Bencével szemben.

2024. január 17., 08:31

Szerző:

A 2023-as évre tekint vissza Árpa Attila a hot! magazinban megjelent friss interjúban. Az összegzésből az derül ki, hogy úgy érzi, kicsit túlhajtotta magát, dehát egyrészt azt próbálja kihasználni, hogy a covid miatti leállások után újra így felpörgött minden, másrészt azt, hogy jelenleg újra szingli.

Árpa Attila maga is említi, hogy tényleg elcelebesedett az utóbbi időben, de ennek ellenére nem mond rosszat egyik műsorra sem, amit elvállalt, viszont kiemeli, hogy a nálunk forgó amerikai produkciókban is mennyi munkája akadt. Az egyik ilyen miatt volt, hogy még a Sztárbox döntője előtti éjjel sem volt ideje pihenni:

„a Covid után, főleg az én szakmámban, szerintem nagyon sokan átértékeltük, hogy mit vállalunk és mennyiért, így alakult igazából, hogy belecsúsztam a „celeb” kategóriába. Különböző ilyen típusú műsorokban vettem részt. Fontos hozzátenni, hogy egyiket sem bánom, és egyiket sem szeretném degradálni. Egyrészt nagyon izgalmas felkérések voltak (legyen szó a Sztárboxról vagy Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban-ról), másrészt vissza nem térő lehetőségek, mint például a Pendragon-ciklus vagy a Dűne-sorozat. Ezek amerikai produkciók. Vagy a Valami Amerika-sorozat, ahol Herendi Gábor konkrétan rám írt egy szerepet, ami megtisztelő. Most meg kell tanulnom megint nemet mondani, ugyanis a hollywoodi színészsztrájk miatt eltolódott egy csomó forgatás. Jó példa, ami emiatt a Sztárboxban történt: a szuperdöntő napján hajnali háromkor még lóháton ültem, és forgattam a mínusz fokokban, pedig – az edzőmet is beleértve – minden szakember azt mondta, hogy mérkőzés előtt a pihenés a legfontosabb. Lehet, hogy túlvállaltam magam 2023-ban. Egyszerűen nem nagyon tudtam pihenni. Semmire nem jutott időm, ami számomra igazán fontos a szakmai feladatokon kívül, például a gyermekemre, a magánéletemre és a szüleimre. Az a híres „énidő” teljesen kimaradt.”

És még egy érdekesség az interjúból a Sztárbox döntője kapcsán, és ez a kis részlet elsősorban Árpa Attila kamaszlányáról szól:

„a Sztárbox szuperdöntője este hétkor kezdődött. Ő délután hatkor küldött egy üzenetet, hogy nyertem-e. [Nevet.] Tehát ennyire érdekli őt, hogy az apja mit csinál… De Az Árulókat például végignézte, azt szerette. Úgyhogy az ő esetében speciel nem az a legnagyobb baj, hogy nincs időm, hanem az, hogy jelenleg ritkán egyezik az érdeklődési körünk.”

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Sztárbox)