Brasch Bence elárulta: így kímélte Árpa Attilát a Sztárbox meccse közben

Brasch Bence meghökkentő nyilatkozatot adott arról, hogyan állt hozzá az Árpa Attila elleni meccshez.

2023. december 13., 08:00

Szerző:

Amint arról minden bizonnyal ön is hallott már, Brasch Bence lett a Sztárbox győztese nehézsúlyban. A 32 éves énekes-színész a nála kerek 20 évvel idősebb Árpa Attila ellen bokszolt vasárnap este, ki is ütötte őt néhány perc leforgása alatt. Alább lehet visszanézni a meccset.

Brasch Bence most az RTL.hu-nak adott interjút a fentiekről, többek között azt mondva, hogy a két ellenfél között igazából nem viszálykodás vagy rivalizálás volt, hanem szeretet:

„én is éreztem a szeretetet kettőnk között. Nem is erőltettem a fejütéseket, igyekeztem inkább a testén »lebontani«. De veszélyes volt végig, így muszáj volt megállítanom, viszont nem szerettem volna nagyon bántani, nem akartam, hogy baja legyen. Nagyon szépen helyt állt és nagyon kemény ütései voltak. Szép mérkőzés volt, és nagyon jólesett, amit a végén mondott, hogy szerinte megérdemlem a győzelmet és jó helyre került az öv.”

A fentieket Brasch Bence talán azért is mondja, mert a korábbi meccsén Szegedi Fecsót ütötte ki, akinek eltört az orra a meccs alatt. A színész -énekes azt is említi az interjúban, hogy nagy álma, hogy egy filmben sportolót vagy akár éppen bokszolót alakíthasson. Ezután sem áll le ugyanis sem a sporttal, sem a színészettel:

„szeretném a kettőt szimultán csinálni. Az biztos, hogy most eléggé túlvállaltam magam. Szeretném mind a kettőt igazán megélni, és ahhoz az kell, hogy kicsit nyugisabb tempóban haladjak tovább. Elsősorban színész vagyok, ez a hivatásom. Ugyanakkor semmiképp nem szeretném abbahagyni a bokszot.”

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Sztárbox)