Árpa Attila keményen kritizált TV2-es és RTL-es műsorokat is, amikben szerepelt

Árpa Attila azt mondja az anyagi helyzete miatt olyan műsorokat is elvállalt, amikre korábban nemet mondott volna, például...

2023. november 22., 09:20

Szerző:

Árpa Attila nagyinterjút adott a Szeretlek, Magyarország című oldalnak, de a téma nem az, hogy mennyire szereti Magyarországot, hanem a karrierje.

A színész-médiaszemélyiség azt említi, hogy a covid időszaka alatt anyagilag ő is megszorult, és ez vitte rá arra, hogy olyan műsorokat is elvállaljon, amikre korábban nemet mondott volna. Önnek talán A nagy Ő jut egyből az eszébe, de Árpa Attila pont a társkeresős realityt nem említi a legkínosabb szereplései között:

„előtte azért volt egyfajta elképzelésem, hogy mit vállalok el és mit nem. Mi érdekel, és mi nem. De a covid nekem is azt jelentette, hogy majdnem egy évig nem dolgoztam. Minden, ami színház, film, haknik, minden ami bevételt jelentett, az megszűnt, és ezt én is megéreztem. Az inflációról nem is beszélve. [...] Úgyhogy akkor kicsit megváltozott a gondolkodásom, és ott kezdtem el olyan műsorokat vállalni, amiket alapból nem feltétlenül. Nem kell őket minősíteni, mert mindegyiket vállalom, és mindegyikben szívből vettem részt. De legyünk őszinték, nem vállaltam volna sem a Dancing With the Starst, sem az Álarcos énekest. Nem azért, mert azt gondoltam, hogy nem nekem valók, hanem mert tudtam, mennyi stresszel, izgalommal és elfoglaltsággal járnak és mennyire mozdítanak ki a komfortzónámból. De igenis elvállaltam, és hozzá kell tennem, hogy egyáltalán nem bánom, mert ha egyszer egy olyan útra léptél, hogy téged úgymond celebként számon tartanak és hívnak, akkor igen is kell menni mindenféle műsorban.”

Persze szóba kerül a Sztárbox is, amiben Árpa Attila Brasch Bencével fog megmérkőzni, miután az utóbbi legyőzte KKevint. Árpa Attila elmondta, hogy a Brasch Bence-KKevin meccsen kinek szurkolt és miért:

„azért szurkoltam KKevinnek – hogy őszinte legyek, egy dalát sem hallottam –, mert Brasch Bence évek óta lejár bokszolni és 20 évvel fiatalabb nálam. Ráadásul egyfajta tisztelet él bennem iránta, mint színész és kolléga. Úgyhogy örültem volna, ha valaki más veri meg őt.”

Árpa Attila arról is beszél az interjúban, hogy férfiaknak szóló podcastot indít, valamint érkezik kérdés arról, hogy az amerikai filmrendezéssel hogy áll. Így válaszol:

„az egyik ötletemet eladtam, ennek az előkészületei zajlanak, mert ez sem egyik napról a másikra történik. Egy másik film pedig, ami szintén külföldi produkció, de itthon forog, szintén előkészítés alatt van. De tegyük hozzá, hogy lehet, kicsit elszámoltam magam. Ugyanis ha csak az RTL-t nézem, itt a Valami Amerika, a Sztárbox és az Árulók, meg ami hozzá kapcsolódik. És ez csak egy munkaadó!”

Árpa Attila ezen kívül az RTL új reality-társasjáték-celebvetélkedőjét, az Árulókat vezeti jelenleg. Illetve nem jelenleg vezeti, hiszen a műsort még korábban rögzítették, csak most kerül adásba.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Árulók)