Árpa Attila: A temetők tele lesznek gyönyörűszép emberekkel

Árpa Attila megosztotta a gondolatait a hajfestésről és plasztikai beavatkozásokról, már ami a férfiakat illeti.

2024. május 25., 06:49

Szerző:

A héten Árpa Attila vendége volt a Klasszik Garami című interjúsorozatnak – a teljes interjút az oldal alján tekintheti meg, de ahogy szoktunk, kedvcsinálónak előbb kiemelünk egy-két igen érdekes gondolatot a beszélgetésből.

Árpa Attilának festik a haját

Árpa Attila azt mondja az interjúban, hogy nem magától tünteti el az ősz hajszálakat, hanem a forgatásokon úgyis megcsinálják neki.

„Egyrészt ez egy nagyon jó demagóg magyarázat a részemről, hogy szakmailag muszáj, hogy így nézzek ki… Tehát nem azért festem a hajamat, mert nem vállalom fel az ősz hajszálaimat, hanem mert egy szerepre úgyis befestik. Ami egyébként igaz! Most is be van festve. Azt sem tudom már, hogy néznék ki, ha nem lenne befestve, mert szinte minden szerepre a produkció befesti. Nyilván az ember ápolja magát, észreveszi azt, ha nagyobbak a ráncok, nagyobbak a karikák, gondolkodik azon, mit csináljak, mivel kenjem magam, vagy hallgassak a többiekre, akik azt mondják, hogy a férfiaknak ez jól áll… Szóval foglalkozni foglalkozok az idősödéssel, mondom, már csak szakmailag is, azért mégiscsak valahogy ebből élek mint színész, mint képernyőn lévő ember”

– mondja Árpa Attila az interjúban. Talán jegyezzük meg itt, hogy a színész-producer-műsorvezető 52 éves. És talán mellékes, de a hírek szerint nemrég jött újra össze korábbi szerelmével, a nála 19 évvel fiatalabb Czakó Alexandrával. Az alábbi posztban mindenesetre Árpa Attila nem vele, hanem Szabó Győzővel látható.

Árpa Attila így emlékszik vissza arra, hogy mikor kezdett őszülni:

„Talán 44-45 éves lehettem, amikor volt egy kis pánik bennem, amikor az első ősz borosták megjelentek, és nem értettem, mi történik, és mi rosszat ehettem előző. Most azzal foglalkozom, hogy a szinten tartáshoz mi kell, hogy lelassítsam tulajdonképpen az öregedést, ami a külsőről szól, a belsőt úgysem lehet. Az időt nem lehet megállítani. Azt tudjuk csinálni, hogy a lehetőségekhez képest próbálunk jól kinézni. Olyan világban élünk, ahol a temetők tele lesznek gyönyörű szép emberekkel... Mert hiába szabatod szépre az arcodat, tünteted el a ráncokat, meghalni meg fogsz úgyis előbb-utóbb, csak lehet, rohadt jóképű leszel...”

Árpa Attila azt mondja, hogy mindenesetre nem másoknak kell megfelelni, a külsőnkkel kapcsolatban sem. A lányával kapcsolatos kérdésre a következőket mondja:

„Én azt mondom neki, hogy te alkosd a saját értékrended és a saját élvezeteidet és a saját prioritásaidat, és ne hallgass másokra. Én próbálom megóvni attól, ami a digitális világuralommal jár: az a bizonyos ki mit gondol rólunk, mit mutatunk kifelé, milyen képet rakunk ki az Instára és mennyire valós ez a kép rólunk meg az életünkről. Én azt próbálom mindig neki elmondani, hogy ne azért tegyél bármit is, mert másnak ezzel tetszeni fogsz, mert valaki más majd azt fogja gondolni, hanem mert te boldog vagy vele. Ne azért fesd be kékre a hajadat, mert az osztály többi részének is kék, és akkor te kilógnál a sorból.”

Alább találja a teljes interjút.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Árulók)