Fidesz-kampány közpénzen: a jövő elkezdődött

Kezembe került a szekszárdi fideszes polgármesteri hivatal hetilapja. Már a nagy sárga cím is jelzi a tartalmat.

2010. március 16., 06:13

A legutóbbi számban két cikk is megszólja a szocialistákat kampányuk miatt. Van bennük csődközeli állapot, hazugozás, egy igazgató pedig kikéri magának, hogy a fejlesztésekről szóló kiadványban egyáltalán bekerült az intézmény.

Aztán az egyik cikkben a polgármester megemlíti, hogy a korábbi ( SZDSZ-es ) vezetés felélte a város vagyonát. Egy másik írásban Ángyán professzor előadására hivatkozva az olvasható, hogy itt aztán tudatos zsákmányszerzés zajlik.

Szijártó István új könyvének bemutatása kapcsán azt írja a lap, hogy a szerző szerint nem jobb és baloldali politika van, hanem az élet pártja és a halál pártja.

Szintén ezen az oldalon Korózs Lajos államtitkár látogatásáról azt írják, hogy az kudarcba fulladt, mert nem lehetett kérdezni tőle egy fórumon, mert az újság szerint ő berekesztette az előadást.

Egy oldallal később egy hadtörténeti kiállítást reklámoznak náci egyenruhákkal. Aztán egy féloldalas fideszes hirdetés (a polgármester a párt jelöltje ).

Aki pedig ekkor sem tudja, mit tart a kezében, annak a végére marad egy játék, amelyen Kárpátia-koncertre lehet jegyet nyerni és az együttesről kell tudni a választ három kérdésre.

Mindez közpénzen.

(Név és cím a szerkesztőségben)