Dancing with the Stars: ez a páros búcsúzott elsőként a versenyből

Szombaton este elkezdődött a Dancing with the Stars, az egyik párosnak pedig véget is ért a verseny.

2024. október 26., 23:26

Szerző:

Kezdetét vette a Dancing with the Stars 5. évada, szombaton este 10 páros kezdte meg a versenyt. A műsor előtt az is kiderült, hogy a titokzatos versenyző Vomberg Frigyes lesz, aki Südi Iringóval lépett a táncparkettre. Az első estére az összes páros nagyon készült, ám már az első show után véget ért egy párnak a verseny.

Ez a pár búcsúzott elsőként a Dancing with the Stars 5. évadából

Már az 5. évadánál tart a TV2 népszerű műsora, a Dancing with the Stars. A legtöbb néző már jól ismeri a műsort, hiszen a sztárok minden héten egy új koreográfiát mutatnak be a profi párjuk segítségével. Idén igazán izgalmas neveket jelentett be a csatorna, és akadtak olyanok is, akiket most láthatnak a nézők először szórakoztató műsorban.

A zsűri ismét pontozta a produkciókat, ez alapján a lista utolsó helyére PSG Ogli és Szőke Zsuzsanna kerültek. Őket Kucsera Gábor és Stana Alexandra, Kamarás Norbert és Sebesi Daniella, valamint Tóth Gabi és Papp Máté Bence követték.

A nézők azonban változtattak a listán, mivel végül a veszélyzónába Kamarás Norbert és Sebesi Daniella, Hosszú Katinka és Suti András, valamint Tóth Gabi és Papp Máté Bence kerültek. A három páros közül ilyenkor egy párt mindig megmenthet a zsűri, mindenkinek egy szavazata van. Ördög Nóra, Szente Vajk és Juronics Tamás végül úgy döntöttek, Hosszú Katinka és Suti András párosát szeretnék még biztosan látni, ezért őket mentették meg. 

 

A nézőnek tehát Kamarás Norbert és Sebesi Daniella, illetve Tóth Gabi és Papp Máté Bence között kellett döntenie. Az este végén a nézők úgy döntöttek, hogy Tóth Gabi és Papp Máté Bence párosát szeretnék még látni. Ez azt is jelenti, hogy Kamarás Norbert és Sebesi Daniella számára a verseny véget ért. Őket már csak a fináléban láthatják a nézők táncolni. 

(Kiemelt kép: TV2)